Četvrtak, 08/06 - Fudbal, Međunarodni, Kup Libertadores
08/06River Plata vs Fluminense1X2tip: 1
8 / 10 Ulog
07/06/2023 06:03
Kopa Libertadores se polako ali sigurno zahuktava, a do kraja grupne faze su ostala još samo dva kola. Za vas smo ovog puta analizirali duel između River Plejta i Fluminensea, koji je zakazan za 02:30h.
River Plejt

River Plejt igra fantastično u ovogodišnjem izdanju argentinskog fudbala, i trenutno se ova ekipa nalazi na prvom mestu na tabeli, i kako sada stvari stoje popularni Miloneri će bez većih problema doći do titule šampiona Argentine.
Međutim, izabranici Martina Demikelisa imaju ogromnih problema u Kopa Libertadoresu pošto se argentinski predstavnik trenutno nalazi na poslednjem mestu na tabeli sa samo četiri osvojena boda, pa im je ovaj meč protiv Fluminensea biti ili ne biti.

Fluminense

Odmah nakon žreba za ovogodišnje izdanje Kopa Libertadores je bilo i više nego jasno da su River Plejt i Fluminense glavni kandidati za prolazak u narednu fazu.
Argentinski predstavnik je dobrano podbacio, a što se tiče brazilske ekipe, slobodno možemo konstatovati da stvari za sada teku po planu pošto se Fluminense u ovom trenutku nalazi na prvom mestu u grupi sa devet osvojenih bodova.
Inače, u prošlom kolu je ova ekipa poražena na gostovanju kod Strongesta, kada je bilo 1:0.

Naš predlog

Kao što smo već napomenuli, ovaj duel je za popularne Milionere susret biti ili ne biti, pošto praktično samo trijumf produžava nadu da ova ekipa može doći do plasmana u nokaut fazu pa vam zbog svega toga toplo preporučujemo da odigrate jedinicu za koju je kladionica Meridianbet pripremila koeficijent 1.78.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.