Petak, 09/06 - Fudbal, Međunarodni, Kup Libertadores
09/06Flamengo vs Rasing Klub1X2tip: 1
8 / 10 Ulog
08/06/2023 01:50
U četvrtak su na programu poslednji mečevi petog kola Kopa Libertadores, a za vas smo ovog puta analizirali duel između Flamenga i Rasinga. Početak susreta između ova dva tima je zakazan za 02:00h.
Flamengo

Poznato je da je Flamengo prošle sezone došao do naslova prvaka u Kopa Libertadoresu, a ovog puta će primarni cilj biti osvajanje brazilskog šampionata, pošto tim sa Marakane u dve poslednje sezone nije uspeo da dođe do trofeja u Seriji A.
Što se tiče ovogodišnjeg izdanja najkvalitetnijeg klupskog takmičenja Južne Amerike, brazilski predstavnik se nije baš najbolje pokazao pošto se u ovom trenutku nalazi na drugom mestu na tabeli.
U prošlom kolu je Flamengo remizirao na gostovanju kod Nublensa, kada je bilo 1:1.

Rasing

Za razliku od Flamenga, Rasing igra fenomenalno u ovogodišnjem izdanju Kopa Libertadores, i već posle ovog kola bi argentinski predstavnik mogao da obezbedi plasman u nokaut fazu.
Naime, u ovom trenutku se tim iz Aveljanede nalazi na prvom mestu na tabeli uz pet bodova viška u odnosu na drugoplasirani Flamengo.
Do sada je nekadašnji šampion Argentine odigrao četiri meča u Libertadoresu i ostvario tri trijumfa, uz jedan remi, a u prošlom kolu je lider na tabeli pobedio Aukas na gostovanju rezultatom 1:2.

Naš predlog

Flamengo više nema prava na kiks i mišljenja smo da će domaćin i slaviti na ovom susretu i to dosta lakše nego što se očekuje pa vam toplo preporučujemo da odigrate jedinicu za koju je kladionica Maxbet pripremila koeficijent 1.45.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.