Petak, 09/06 - Fudbal, Međunarodni, Kup Sudamerikana
09/06San Lorenco vs Palestino1X2tip: 1
7 / 10 Ulog
08/06/2023 02:15
Pored Kopa Libertadores, u četvrtak nas očekuju mečevi i u Kopa Sudamerikani, a za vas smo ovog puta analizirali duel između San Lorenca i Palestina. Susret između ove dve ekipe je zakazan za 02:00h.
San Lorenco

Fudbaleri San Lorenca igraju neočekivano loše u ovogodišnjem izdanju Kopa Sudamerikane, a trenutno se argentinski predstavnik nalazi na trećem mestu na tabeli i ozbiljno je doveo u pitanje plasman u nokaut fazu, što svakako i jeste primarni cilj za ovaj deo sezone.
Do sada je San Lorenco odigrao četiri meča u drugom po kvalitetu klupskom takmičenju u Južnoj Americi i ostvario jedan trijumf, dva poraza i jedan remi.
U prošlom kolu je ova ekipa poražena na gostovanju kod Fortaleze, kada je bilo 3:2.

Palestino

Svakako da navijači Palestina imaju dosta razloga za zadovoljstvo, barem kada su u pitanju partije njihove omiljene ekipe u ovogodišnjem izdanju Kopa Sudamerikane.
Naime u ovom trenutku se čileanski predstavnik nalazi na drugom mestu na tabeli i drži sve u svojim rukama kada je u pitanju plasman u nokaut fazu, pošto trenutno ima tri boda viška u odnosu na trećeplasirani San Lorenco kod koga između ostalog i gostuju u ovom kolu.
U prošlom kolu je Palestino slavio na gostovanju kod Estudijantesa kada je bilo 1:5.

Naš predlog

Iako je Palestino za sada pokazao dosta više od San Lorenca u Sudamerikani, argentinski predstavnik mora da ide na sve ili ništa na ovom susretu i mišljenja smo da će ova ekipa opravdati ulogu favorita i slaviti na ovom susretu, pa je topla preporuka jedinica uz kvotu 1.55 u Mozzartu.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.