Petak, 09/06 - Fudbal, Republika Irska, Premijer liga
09/06Derry City vs Bohemians1X2tip: 1
7 / 10 Ulog
09/06/2023 01:37
U petak je na programu kompletno 20. kolo irskog šampionata, a za vas smo ovog puta analizirali duel između Deri Sitija i Bohemijansa. Susret između ove dve ekipe je zakazan za 20 časova i 45 minuta.
Deri Siti

Fudbaleri Deri Sitija igraju sjajno ove sezone, a svakako da je najbolji pokazatelj za to i sjajno drugo mesto na tabeli uz četiri bodova manjka u odnosu na prvoplasirani Šamrok.
Do sada je ova simpatična ekipa odigrala dvadeset mečeva u najkvalitetnijem rangu irskog fudbala i ostvarila deset trijumfa, pet remija i isto toliko poraza.
Inače, u prošlom kolu je drugoplasirani tim na tabeli doživeo težak poraz na gostovanju kod Sent Patriksa, kada je bilo 4:1.

Bohemijans

Što se tiče Bohemijansa, ova ekipa je imala dosta problema na startu šampionata, da bi nakon toga trenutno četvrtoplasirani tim na tabeli ušao u seriju sjajnih rezultata, da bi u poslednje vreme Bohemijans ponovo igrao promenljivo i krajnje nepredvidivo.
Primera radi, u prošlom kolu je četvrtoplasirani tim na tabeli poražen na gostovanju kod Kork Sitija, kada je bilo 2:1, a to je bio četvrti vezani duel na strani koji ova ekipa nije dobila.
Generalno, na strani je Bohemijans do sada odigrao deset mečeva i ostvario pet trijumfa, dva remija i tri poraza.

Naš predlog

Deri igra sjajno u dosadašnjem toku prvenstva i mišljenja smo da bi sve osim sigurne pobede domaćina na ovom susretu bilo veliko iznenađenje, pa vam toplo preporučujemo da odigrate jedinicu za koju je kladionica CircusBet pripremila koeficijent 1.75.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.