Nedelja, 11/06 - Fudbal, Brazil, Brazileiro Serija A
11/06Atletiko Mineiro vs Bragantino1X2tip: 1
8 / 10 Ulog
09/06/2023 06:20
Brazilska Serija A se polako ali sigurno zahuktava, a za vas smo ovog puta analizirali duel između Atletiko Mineira i Bragantina. Susret između ove dve ekipe je zakazan za 23:30h.
Atletiko Mineiro

Sećamo se svi da je Mineiro pre dve sezone došao do titule šampiona Brazila, međutim, prošla sezona nije bila preterano dobra.
Što se tiče ovogodišnjeg izdanja brazilske Serije A, Hulk i drugari se trenutno nalaze na trećem mestu na tabeli uz četiri boda manjka u odnosu na Botafogo, koji se mimo svih očekivanja nalazi na prvom mestu na tabeli.
U prošlom kolu su crno-beli odigrali sjajan meč na gostovanju kod Kruzeira u kom je ova ekipa slavila rezultatom 0:1, što je inače bio peti trijumf u prvenstvu.

Bragantino

Bragantino takođe ima velike ambicije u ovogodišnjem izdanju brazilske Serije A, a trenutno se ovaj tim nalazi na sredini tabele, preciznije na trinaestom mestu, uz primera radi četiri boda manjka u odnosu na trećeplasirani Atletiko Mineiro kod koga i gostuju u ovom kolu.
Do sada je Red Bul odigrao devet mečeva u najkvalitetnijem rangu brazilskog fudbala i ostvario tri trijumfa, četiri remija i dva poraza.
Inače, u prošlom kolu je Bragantino posle jedne sjajne serije rezultata poražen na gostovanju kod Fluminensea, kada je bilo 2:1.

Naš predlog

Ukoliko želi da se umeša u borbu za naslov prvaka, Atletiko Mineiro prosto mora da pobeđuje na ovakvim mečevima, a mišljenja smo da će se to ovog puta i dogoditi pa vam hrabro preporučujemo da odigrate jedinicu za koju je kladionica Mozzartbet pripremila koeficijent 1.70.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.