Nedelja, 11/06 - Fudbal, Argentina, Primera
11/06Boka Juniors vs Lanus1X2tip: 1
8 / 10 Ulog
09/06/2023 05:29
Argentinska Superliga odavno nije bila ovako interesantna, a ovog puta smo za vas analizirali duel na Bombonjeri gde će Boka Juniors ugostiti Lanus. Početak susreta između ova dva tima je zakazan za 01:00h.
Boka Juniors

Zaista katastrofalno je aktuelni šampion Argentine startovao u ovogodišnjem izdanju argentinskog šampionata, međutim stvari u poslednje vreme idu na bolje i pored toga što je ovaj tim u prošlom kolu poražen na gostovanju kod Arsenal Sarandija, kad je bilo 1:0.
Sredinom nedelje je tim sa Bombonjere ostvario veoma važan trijumf u Kopa Libertadoresu, i to nad ekipom čileanskog Kolo Kola, čim je Boka Juniors kolo pre kraja obezbedila plasman u nokaut fazu, što sasvim sigurno i jeste bio primarni cilj za ovaj deo sezone.

Lanus

Lanus od samog starta šampionata pruža sjajne partije i utisak je da svi navijači ovog kluba imaju pregršt razloga za zadovoljstvo, pošto se u ovom trenutku njihova omiljena ekipa nalazi na fantastičnom šestom mestu na tabeli.
Do sada je Lanus odigrao osamnaest mečeva u najkvalitetnijem rangu argentinskog fudbala i ostvario devet trijumfa, pet remija i četiri poraza.
Inače, u prošlom kolu je šestoplasirani tim na tabeli odigrao još jedan sjajan susret i na svom terenu savladao ekipu Atletiko Tukumana, kada je bilo 2:1.

Naš predlog

Boka u poslednje vreme igra fantastično na svom terenu i to na oba fronta, a mišljenja smo da će serija dobrih rezultata na Bombonjeri biti nastavljena i na ovom susretu pa vam predlažemo da odigrate jedinicu za koju je kladionica Meridianbet pripremila koeficijent 2.16.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.