Nedelja, 11/06 - Fudbal, Norveška, Elitserija
11/06Bran vs LilestremUkupno pogodaka - iznad/ispodtip: Više 2.50
7 / 10 Ulog
10/06/2023 00:37
Norveško prvenstvo se polako ali sigurno zahuktava, a za vas smo ovog puta analizirali duel između Brana i Lilestrema. Susret između ove dve ekipe je zakazan za 19 časova i 15 minuta.
Bran

Fudbaleri Brana su sjajno otvorili ovogodišnje izdanje norveškog šampionata, pošto se u ovom trenutku ova ekipa nalazi na drugom mestu na tabeli uz osam bodova manjka u odnosu na prvoplasirani Bode, koji se u ranoj fazi šampionata nalazi veoma blizu novog naslova prvaka.
Do sada je Bran odigrao deset mečeva i ostvario šest trijumfa, dva remija i dva poraza, a u prošlom kolu je ova simpatična ekipa slavila na gostovanju kod Alesunda, kada je bilo 1:3.

Lilestrem

Što se tiče Lilestrema, kako sada stvari stoje utisak je da svi navijači ovog tima imaju dosta razloga za zadovoljstvo, pošto se njihova omiljena ekipa nalazi na petom mestu na tabeli uz samo bod manjka u odnosu na trećeplasirani Tromze, a poznato je da je to treće mesto ujedno i poslednje koje na kraju šampionata donosi izlazak na evropsku scenu.
U prošlom kolu je Lilestrem odigrao jedan fantastičan meč na svom terenu protiv Stabeka, u kom je petoplasirani tim na tabeli slavio rezultatom 3:1.

Naš predlog

Domaćin igra sjajno na startu šampionata, dok gosti nemaju apsolutno ništa da izgube, pa je najbolje da se ovde fokusirate na golove, konkretno na igru 3+ za koju je kladionica Meridianbet pripremila koeficijent 1.65.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.