Nedelja, 11/06 - Fudbal, Brazil, Brazileiro Serija A
11/06Sao Paulo vs PalmeirasDa postigne pogodak - obe ekipetip: Da
7 / 10 Ulog
10/06/2023 00:49
Brazilska Serija A nam je do sada donela dosta uzbuđenja, a ovog puta smo za vas analizirali duel između Sao Paula i Palmeirasa. Susret između ove dve ekipe je zakazan za 21h.
Sao Paulo

Sao Paulo godinama unazad ne uspeva da uradi nešto značajnije u najkvalitetnijem rangu brazilskog fudbala, a ako se po jutru dan poznaje deluje da ni ovo neće biti preterano uspešna sezona za nekadašnjeg šampiona Brazila.
Naime, u ovom trenutku se Sao Paulo nalazi na osmom mestu na tabeli, ruku na srce uz samo četiri boda manjka u odnosu na drugoplasirani Palmeiras, koji im i dolazi u goste u ovom kolu.
Inače, u prošlom kolu je osmoplasirani tim na tabeli poražen na gostovanju kod Gremija, kada je bilo 2:1.

Palmeiras

Nakon dve vezane titule šampiona Južne Amerike, Palmeiras je prošle sezone bez većih problema stigao i do naslova prvaka u brazilskoj Seriji A, i to na jedan veoma ubedljiv način, gde se pitanje šampionata praktično i nije dovodilo u pitanje u drugom delu prvenstva.
I ovog puta popularni Zeleni imaju najveće moguće ambicije, a trenutno se ova ekipa nalazi na drugom mestu na tabeli uz dva boda manjka u odnosu na prvoplasirani Botafogo.
U prošlom kolu je aktuelni šampion Brazila slavio na svom terenu protiv Koritibe, kada je bilo 3:1.

Naš predlog

Sao Paulo godinama unazad igra dosta dobro na svom terenu, dok Palmeiras ide na sva tri boda, pa nam sve to nekako prosto obećava golove na obe strane, zbog čega vam hrabro i preporučujemo da probate sa igrom GG za koju je kladionica Maxbet pripremila koeficijent 1.80.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.