Utorak, 13/06 - Fudbal, Argentina, Primera
13/06Velez Sarsfild vs Argentinos Juniors1X2tip: X
7 / 10 Ulog
10/06/2023 17:34
Još jedan okršaj prestoničkih klubova u Argentini. Velez dočekuje Argentina Juniorse u noći između ponedeljka i utorka, po srednjeevropskom vremenu u 2.30.
Velez Sarsfild

Domaći nikako ne može biti zadovoljan dostadašnjim igrama u aktuelnoj sezoni. Navikao je Velez svoje navijače na mnogo bolje rezultate i plasman, a oni su trenutno tek na 23. mestu sa 18 bodova, samo jednim više od tima koji drži \'\'fenjer\'\', a to je Arsenal Sarandi. Velez je pobedio samo tri puta u 18 odigranih mečeva, nema, doduše, ni mnogo poraza, svega šest, ali su zato čak 9 puta odigrali nerešeno. Već deset uzastopnih kola ne znaju za trijumf, u tom intervalu su remizirali pest puta i tri puta izgubili, ali su zato prošle sedmice pobedili u kupu i plasirali se u šesnaestinu finala tog takmičenja. Problem im je efikasnost, postigli su samo 18 golova na isto toliko mečeva, ali je zato odbrana bila sasvim solidna i poklekla je samo jednom više.

Argentina Juniors

Gosti su bolje plasirani ali ni oni ne mogu u potpunosti da budu zadovoljni kako se odvija sezona. Sa 12. mesta, uz pobede u nastavku sezone, mogli bi i do plasmana u neki od kupova, mislimo pre svega na KOPA Sidamerikana, s obzirom da su od polsednjeg tima u zoni plasmana u to takmičenje udaljeni svega pet bodova. Međutim, igre koje pruža Argentina Juniors ne daju mnogo razloga za optimizam. Jesu u prethodnom kolu pobedili minimalnim rezultatom Platense, ali je taj trijumf stigao nakon nakon dva uzastopna poraza od Boka Juniorsa i Taljeresa. Ovaj tim se sa dosta uspeha takmiči u KOPA Libertadores i trenutno zauzima prvo mesto u svojoj grupi. U dve prethodne utakmice pobedili su urugvajski Liverpul i remizirali sa slavnim Korintijansom iz Brazila. Verovatno će se i fokusirati na to takmičenje u nastavku sezone.

Predlog

Velez je u velikoj opasnosti da sklizne i na poslednje mesto na tabeli. Ima još d se igra i za ovu ekipu je najvažnije da se što pre pomeri iz opasne zone. Gosti više razmišljaju o Kopa Libertadores, ali ako opet žele u neki kup moraće da poprave rezultate u prvenstvu Argentine. Sve nam ukazuje na to da ovde neće biti mnogo golova, a nekako je i remi najrealniji ishod. Za x kvota je 2.85 u kladionici MaxBet.

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.