Sreda, 14/06 - Fudbal, Argentina, Primera
14/06Atletiko Tukuman vs Godoj KruzDupla šansatip: X2
8 / 10 Ulog
12/06/2023 22:26
U utorak je veoma slaba ponuda za klađenje, a za vas smo ovog puta analizirali duel između Tukumana i Godoj Kruza. Susret između ove dve ekipe je zakazan za 01:30h.
Tukuman

Mora se priznati da smo od Tukumana daleko više očekivali kada je u pitanju ovogodišnje izdanje argentinskog šampionata, pošto se u ovom trenutku Atletiko nalazi na katastrofalnom 25. mestu na tabeli uz samo bod viška u odnosu na poslednjeplasirani Arsenal Sarandi.
Do sada je Tukuman odigrao devetnaest mečeva i ostvario samo tri trijumfa, devet remija i čak sedam poraza.
U prošlom kolu je Atletiko poražen na gostovanju kod Lanusa, kada je bilo 2:1.

Godoj Kruz

Primarni cilj Godoj Kruza biće plasman na jednu od prvih devet pozicija, pošto to donosi plasman u neko od južno-američkih takmičenja, a svakako da je po želji, ali i po meri ovog kluba Kopa Sudamerikana.
U ovom trenutku se Godoj nalazi na devetoj poziciji na tabeli uz bod viška u odnosu na desetoplasiranu Boku Juniors, koja ima i meč viška.
Inače, u prošlom kolu je devetoplasirani tim na tabeli odigrao još jedan sjajan meč i slavio na svom terenu protiv nimalo naivnog Independijentea, kada je bilo 2:1.

Naš predlog

Tukuman ima zaista ozbiljnih problema ove sezone i mišljenja smo da ova ekipa neće slaviti ni na ovom susretu protiv Godoj Kruza, pa vam toplo preporučujemo da probate sa duplom šansom x2 za koju je kladionica CircusBet pripremila koeficijent 1.46.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.