Četvrtak, 15/06 - Fudbal, SAD, MLS
15/06Los Angeles FC vs Hjuston Dinamo1X2tip: 1
8 / 10 Ulog
12/06/2023 22:35
MLS se polako ali sigurno zahuktava, a u noći između srede i četvrtka nas očekuje zaostali meč u kom će aktuelni šampion Los Anđeles na svom stadionu ugostiti Hjuston. Početak susreta između ove dve ekipe je zakazan za 04:30h.
Los Anđeles

Fudbaleri Los Anđelesa su prošle sezone potpuno zasluženo došli do titule šampiona Amerike, a svakako da i ovog puta Karlos Vela i drugari imaju istu ambiciju.
U ovom trenutku se Los Anđeles nalazi na trećem mestu na tabeli zapadne konferencije uz tri boda manjka u odnosu na prvoplasirani Sent Luis, ali i uz čak dva meča manjka u odnosu na lidera na tabeli.
U prošlom kolu je ova ekipa dobrano razočarala svoje navijače pošto je doživela poraz na gostovanju kod Hjustona a taj duel je završen rezultatom 4:0.

Hjuston

Retko se dešava da u dva vezana kola imamo mečeve između dva ista rivala, ali to će ovog puta biti slučaj, pošto će Hjuston gostovati kod Los Anđelesa.
U prošlom kolu je ova ekipa demolirala aktuelnog šampiona Amerike, pošto je taj meč završen rezultatom 4:0.
U ovom trenutku se Hjuston nalazi na sedmom mestu na tabeli zapadne konferencije, a na poslednjih pet mečeva je ova simpatična ekipa ostvarila dva trijumfa, dva poraza uz jedan remi, i to u gostima kod Dalasa kada je bilo 1:1.

Naš predlog

Aktuelni šampion Amerike će dati sve od sebe da se osveti Hjustonu za poraz u prošlom kolu i mišljenja smo da će Karlos Vela i drugari u tome i uspeti pa vam toplo preporučujemo da odigrate jedinicu za koju je kladionica Mozzartbet pripremila koeficijent 1.42.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.