Četvrtak, 15/06 - Fudbal, Argentina, Primera B Nacional
15/06Patronato vs Almirante Brown1X2tip: 1
6 / 10 Ulog
12/06/2023 23:36
U nedostatku nešto bolje ponude za klađenje, za vas smo ovog puta analizirali duel između Patronata i Almirantea. Susret između ove dve ekipe je zakazan za 22:10h.
Patronato

Na prvi pogled, fudbalerima Patronata nije sigurno mesto u drugoj ligi, međutim, kako sada stvari stoje deluje da bi ova simpatična ekipa i naredne sezone mogla da ostanemo u ovom rangu takmičenja.
Naime, u ovom trenutku se nekadašnji prvoligaš nalazi na desetom mestu na tabeli uz čak trinaest bodova manjka u odnosu na Agropekuario koji se mimo svih očekivanja nalazi trenutno na prvom mestu na tabeli.
Inače, u prošlom kolu je Patronato remizirao na teškom gostovanju kod Giljermo Brauna, kada nije bilo pogodaka.

Almirante

Generalno, utisak je da svi simpatizeri Almirantea imaju dosta razloga za zadovoljstvo sa učinkom njihove omiljene ekipe u ovogodišnjem izdanju drugog po kvalitetu ranga argentinskog fudbala.
Naime, u ovom trenutku se ova ekipa nalazi na sjajnom šestom mestu na tabeli, a poznato je da će na kraju regularnog dela šampionata najboljih osam ekipa doći do plasmana u doigravanje.
U prošlom kolu je Almirante odigrao ne baš najbolji meč na gostovanju kod neugodnog San Telma, a taj susret je domaćin rešio u svoju korist rezultatom 3:1.

Naš predlog

Nakon lošeg starta šampionata Patronato se polako ali sigurno budi i mišljenja smo da će ovaj tim nastaviti da pruža dobre partije na svom stadionu, pa vam hrabro preporučujemo da ovde odigrate jedinicu uz kvotu 2.13 u Meridianu.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.