Petak, 16/06 - Fudbal, Međunarodni, CONCACAF - NATIONS LEAGUE
16/06Panama vs Kamerun1X2tip: 2
7 / 10 Ulog
13/06/2023 01:01
Pored Evropske Lige nacija, koja ovih dana ulazi u svoju završnicu očekuje nas još dosta reprezentativnih mečeva, a za vas smo ovog puta analizirali duel između Paname i Kanade. Početak susreta između ove dve selekcije je zakazan za 01:00h.
Panama

Selekcija Paname je igrala sjajno u grupnoj fazi Lige nacija i na kraju je ova ekipa došla do prvog mesta u grupi uz deset osvojenih bodova.
Na četiri odigrana susreta ova selekcija je ostvarila tri pobede i jedan remi i to na gostovanju kod Martinika kada nije pogodaka.
U poslednjem meču pred nokaut fazu Panama je pomalo i neočekivano slavila na gostovanju kod Kostarike, a taj duel je završen rezultatom 0:1, što je na kraju bilo i dovoljno za prvo mesto u grupi.

Kanada

Poznato je da je Kanada prošle godine učestvovala na svom prvom Mundijalu, gde se ova selekcija nije proslavila, mada je svakako veliki uspeh i sam plasman na Svetsko prvenstvo.
U međuvremenu su Milan Borjan i drugari nastupali u Ligi nacija i zauzeli prvo mesto u grupi što je značilo i plasman u nokaut fazu.
Na četiri odigrana susreta Kanada je ostvarila tri trijumfa, uz jedan poraz i to od Hondurasa, kada je bilo 2:1, a isti rival je savladan u ključnom duelu za prolazak dalje i to sa 4:1.

Naš predlog

Kada se sve sabere i oduzme utisak je ipak da je Kanada veliki favorit na ovom duelu protiv selekcije Paname, pa vam hrabro preporučujemo da odigrate 2 za koju je kladionica Maxbet pripremila koeficijent 1.65.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.