Četvrtak, 15/06 - Košarka, Francuska, Pro A
15/06Boulogne-Levallois vs AS MonacoUkupno pogodaka - iznad/ispod(Sa produžetkom)tip: Manje 169.50
8 / 10 Ulog
13/06/2023 18:51
Kneževi su na pobedu od prve titule šampiona Francuske u košarci. Naredni meč igra se u predgrađu Pariza u četvrtak u 20.30.
Metropolitan Levaloa

Veliki otpor pružio je Metropolitan u drugom meču u Monte Karlu. Prvi su gotovo predali i izgubili odgromnom razlikom, dok su u drugom vodili veći deo meča i popustili tek u poslednjoj deonici. Ipak, ukoliko žele da produže seriju i, eventualno, se izbore za majstoricu, moraće mnogo bolje da igraju u odbrani. U drugom meču su ubacili čak 88 poena i to nije bilo dovoljno za trijumf. Dakle, ključ je u zaustavljanju napada Monaka, što neće biti nimalo jednostavno kada se zna da Saša Obradović u timu ima Majka Džejmsa, Oli Okoboa i Džordana Lojda, uz sve ostale asove. Metropolitan je u drugom meču imao trojicu odličnih napadača. Beri Braun je meč završio sa 21 poenom, mladi centar Viktor Vembanijama sa 19 uz 7 skokova, dok je iskusni Tašon Zomas dodao 18 uz 6 asistencija.

Monako

Kneževi su se razgoropadili na kraju sezone. Osvajanje titule upotpunilo bi odličnu sezonu u kojoj su se po prvi put plasirali na Fajnal-for Evrolige. I titula bi im bila prva u istoriji ali ne sumnjamo da će ih u budućnosti biti još mnogo ukoliko se nastvae ovolika ulaganja u ovaj klub. Već se najavljuje dolazak mnogobrojnih asova za narednu sezonu, a čini se da je Kneževini najbliži Nikola Mirotić. Francuska liga zbog Monaka uvodi svojevrsni Seleri kap, i timovi nee moći da troše neverovatan novac i tako \'\'ubiju\'\' svaku neizvesnost u prvenstvu. Zato u Monaku planiraju da naprave dva tima, jedan za Evroligu i drugi koji će igrati u domaćem prvenstvu. Novac im svakako ne nedostaje. Džordan Lojd je prelomio drugi meč, on je preuzeo dizgine igre u drugom poluvremenu i stigao do 23 poena uz 6 asistencija. Dvocifreni su bili i Okobo i Strazel sa po 11 , te Braun sa deset koševa.

Predlog

Smatramo da je Metropolitan zaslužio makar jedan trijumf, makar zbog sjajnog izdanja u prvih 30 minuta drugog meča. Ipak, sigurno je da Monako želi da što pre završi seriju i ode na zasluženi odmor. Prva dva meča rešio je napad, a sada bi to mogle da budu odbrane. Granica na ukupan broj koševa je visoka, ona je na 169,5 poena, pa je naš predlog manje koševa od nje. Za (-) kvota je 2.03 u kladionici CircusBet.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.