Petak, 16/06 - Fudbal, Ekvador, Primera B
16/06Manta vs MacaráUkupno pogodaka - iznad/ispodtip: Više 2.50
6 / 10 Ulog
15/06/2023 00:41
Posle baš dosta vremena smo za vas analizirali jedan meč ekvadorske druge lige, a ovog puta je reč o duelu između Mante i Makare. Susret između ova dva tima je zakazan za 02:00h.
Manta

Fudbaleri Mante igraju sjajno ove sezone, a najbolji pokazatelj za to je i trenutno četvrto mesto na tabeli.
Do sada je ova ekipa odigrala trinaest mečeva i ostvarila šest trijumfa, dva remija, ali i čak pet poraza.
Inače, u prošlom kolu je četvrtoplasirani tim na tabeli bio bolji od Novog Oktobra na gostovanju, pošto je taj susret završen minimalnim trijumfom Mante, koja je do sada na svom terenu ostvarila pet trijumfa uz samo jedan remi, bez poraza.

Makara

Makara je bez ikakve sumnje tim koji je do sada najviše pokazao u drugom po kvalitetu rangu ekvadorskog fudbala, što nam najbolje pokazuje i tabela pošto se ovaj tim u ovom trenutku nalazi na prvom mestu na tabeli uz čak devet bodova viška u odnosu na drugoplasiranu Imbaburu.
U prošlom kolu je lider na tabeli odigrao još jedan zaista sjajan meč i bez većih problema na svom terenu savladao Ameriku de Kito, a taj duel je završen rezultatom 2:0, što je bila peta vezana pobeda u prvenstvu za ovu ekipu.

Naš predlog

Ako se sve sabere i oduzme sigurno je da je Makara favorit na ovom susretu, međutim, pominjali smo već koliko dobro Manta igra na svom terenu pa sve ukazuje na to da će nam ovaj susret doneti dosta pogodaka zbog čega vam preporučujemo da probate sa igrom 3+ za koju je kladionica Meridianbet pripremila fenomenalnu kvotu 2.60.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.