Petak, 16/06 - Fudbal, Međunarodni, EURO Championship - Qual.
16/06Danska vs Severna Irska1X2tip: 1
7 / 10 Ulog
16/06/2023 01:03
U petak se nastavljaju kvalifikacije za Evropsko prvenstvo koje će biti odigrano naredne godine, a za vas smo ovog puta analizirali duel između Danske i Severne Irske. Početak susreta između ove dve selekcije je zakazan za 20 časova i 45 minuta.
Danska

Selekcija Danske nije počela kvalifikacije za Evropsko prvenstvo na način na koji su svi očekivali.
Naime, nakon dva odigrana meča ova selekcija se nalazi na drugom mestu u grupi uz tri boda manjka u odnosu na prvoplasiranu Sloveniju.
U prvom kolu su Skandinavci bez većih problema na svom terenu savladali Finsku sa 3:1, ali je nakon toga usledilo veliko iznenađenje, s obzirom da je ova ekipa poražena na gostovanju kod Kazahstana, u jednom sjajnom meču na kom smo videli čak pet golova, a na kraju je bilo 3:2.

Severna Irska

Severna Irska će pokušati da se umeša u borbu za plasman na Evropsko prvenstvo, ali je svakako jasno da će to biti izuzetno težak zadatak.
U prvom kolu je ova selekcija očekivano odigrala jedan dobar meč na gostovanju kod autsajdera San Marina i slavila rezultatom 0:2.
Ipak, nakon toga je Severna Irska odigrala loš meč pred svojim navijačima protiv Finske, iako je poznato da ova selekcija igra sjajno na domaćem terenu, a na tom susretu su Skandinavci slavili rezultatom 0:1, golom Kalmana sredinom prvog poluvremena.

Naš predlog

Bez mnogo razmišljanja, treba istaći da je Danska zaista veliki favorit na ovom susretu protiv Severne Irske, koja retko pobeđuje na strani, pa vam preporučujemo da odigrate jedinicu uz kvotu 1.30 u Mozzartbetu.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.