Petak, 16/06 - Fudbal, Međunarodni, Međunarodne prijateljske utakmice
16/06Poljska vs NemačkaDa postigne pogodak - obe ekipetip: Da
8 / 10 Ulog
16/06/2023 01:16
Pored kvalifikacija za Evropsko prventvo, u petak nas očekuje i nekoliko zanimljivih prijateljskih mečeva, a za vas smo pripremili duel koji se igra u Varšavi gde će snage odmeriti Poljska i Nemačka sa početkom od 20 časova i 45 minuta.
Poljska

Poljska je dosta loše započela kvalifikacije za Evropsko prvenstvo koje će iti održano naredne godine pošto je u prvom meču ova selekcija doživela poraz od Češke, rezultatom 3:1.
U drugom kolu su se Robert Levandovski i drugari iskupili svoji navijačima za lošu partiju u prvom kolu kvalifikacija i slavili na svom terenu protiv Albanije, golom Sviderskog u finišu prvog poluvremena.
Inače, podsećamo vas da su Poljaci na prethodnom Mundijalu stigli do osmine finala gde su eliminisani od Francuza.

Nemačka

Iza Nemačke je još jedan jako loš Mundijal, pošto je ova selekcija zaustavljena još u grupnoj fazi, što je nešto što je malo ko mogao da pretpostavi.
Inače, kako se Evropsko prvenstvo naredne godine održava upravo u ovoj zemlji, Nemci će biti slobodni u ovim kvalifikacijama, a za to vreme su Panceri odigrali tri prijateljska meča.
Sve je krenulo od pobede nad Peruom kada je bilo 2:0, međutim, onda je Nemačka poražena od Belgije rezultatom 2:3, da bi pre samo nekoliko dana ova reprezentacija remizirala sa Ukrajinom (3:3).

Naš predlog

Jako je teško prognozirati konačan ishod susreta, ali utisak je da nas očekuje prava goleada u Varšavi i poprilično smo sigurni da će i jedna i druga selekcija postići makar po jedan pogodak, pa je topla preporuka igra GG uz kvotu 1.65.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.