Subota, 17/06 - Fudbal, SAD, MLS
17/06Njujork Siti vs Kolumbus Kruv1X2tip: 1
8 / 10 Ulog
17/06/2023 01:14
MLS liga nam je do sada donela baš dosta uzbuđenja, a za vas smo ovog puta analizirali duel između Njujork Sitija i Kolambusa. Susret između ove dve ekipe je zakazan za 21:30h.
Njujork Siti

Mora se priznati da smo od Njujork Sitija dosta više očekivali na startu ovogodišnjeg izdanja MLS šampi0nata.
Naime, nekadašnji šampion Amerike i deo čuvene Siti grupe se u ovom trenutku nalazi tek na trinaestom mestu na tabeli istočne konferencije, i kako sada stvari stoje Njujork je za sada daleko od plasmana u doigravanje, pošto u ovom trenutku ovaj tim ima četiri boda manjka u odnosu na devetoplasirani Montreal.
U prošlom kolu je inače ovaj tim remizirao na gostovanju kod Solt Lejka, kada nije bilo golova.

Kolambus

Za razliku od Njujork Sitija, utisak je zaista da svi navijači Kolambusa imaju dosta razloga za zadovoljstvo.
Naime, u ovom trenutku se ova ekipa nalazi na šestom mestu na tabeli istočne konferencije, što jeste pozicija koja na kraju šampionata donosi plasman u doigravanje, što i jeste primarni cilj za Miloša Degeneka i drugare.
U poslednje vreme Kolambus igra sjajno pa je tako ova ekipa na tri poslednja susreta vezala isto toliko trijumfa, a poslednji se desio u prošlom kolu na gostovanju kod Čikaga, kada je bilo 1:2.

Naš predlog

Utisak je da nas očekuje jedan veoma interesantan meč, a deluje da je nakon jedne serije jako loših rezultata konačno došlo vreme za jedan trijumf domaćina pa vam hrabro preporučujemo da odigrate jedinicu uz fantastičnu kvotu 2.25 u Maxbetu.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.