Nedelja, 18/06 - Fudbal, SAD, MLS
18/06Nashville vs FC St. Louis1X2tip: 1
7 / 10 Ulog
17/06/2023 01:39
U noći između subote i nedelje nas očekuje dosta zanimljivih mečeva u okviru novog kola MLS-a, a za vas smo ovog puta analizirali duel između Sent Luisa i Nešvila. Početak susreta između ove dve ekipe je zakazan za 02:30h.
Nešvil

Fudbaleri Nešvila slove za jedno od najprijatnijih iznenađenja ovogodišnjeg izdanja MLS-a, pošto se u ovom trenutku ova simpatična ekipa nalazi na sjajnom drugom mestu na tabeli istočne konferencije, uz čak osam bodova manjka u odnosu na prvoplasirani Sinsinati.
Na poslednjih pet mečeva ova simpatična ekipa je ostvarila čak četiri trijumfa uz samo jedan remi i to baš u prošlom kolu na gostovanju kod Toronta u Kanadi, kada je bilo 1:1.
Pre toga je Nešvil slavio na teškom gostovanju kod Dalasa, a taj duel je završen rezultatom 1:2.

Sent Luis

Sent Luis je debitant u najkvalitetnijem rangu američkog fudbala i ako na taj način posmatramo stvari onda je sasvim sigurno da svi navijači ovog tima imaju pregršt razloga za zadovoljstvo.
Naime, u ovom trenutku se Sent Luis nalazi na prvom mestu na tabeli zapadne konferencije uz bod viška u odnosu na drugoplasirani Sijetl, koji ima čak dva boda viška.
Na poslednjih pet mečeva je novajlija u ligi ostvario tri trijumfa, jedan remi i jedan poraz, a u prošlom kolu je Sent Luis remizirao na svom terenu protiv LA Galaksija, kada je bilo 1:1.

Naš predlog

Biće ovo jedan veoma zanimljiv meč u kom ćemo verovatno prisustvovati i velikom broju pogodaka, ali ipak prednost dajemo Nešvilu koji je vezao čak četiri trijumfa na svom terenu na poslednja četiri susreta, pa deluje da je na pomolu i peta pobeda, zbog čega vam hrabro preporučujemo da odigrate jedinicu uz kvotu 1.66 u CircusBetu.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.