Ponedeljak, 19/06 - Fudbal, Međunarodni, EURO Championship - Qual.
19/06Ukrajina vs MaltaUkupno pogodaka - iznad/ispodtip: Manje 3.50
7 / 10 Ulog
17/06/2023 15:20
Ukrajina se, posle velikog preokreta u Skoplju, sastaje sa Maltom u poslednjoj utakmici kvalifikacija pred pauzu. Meč u slovačkoj Trnavi igra se u ponedeljak u 18 časova.
Ukrajina

Posle 50. minuta utakmice sa Sevrnom Makedonijom u Skoplju činilo se da Ukrajina miljama daleko od odlaska u Nemačku na EURO. Gubili su Ukrajinci u tm momentu sa 2:0, a znajući da su u ovoj grupi selekcije kao što su Engleska i Italija, teško da bi mogli taj kiks negde da isprave, pošto su u prvoj utakmici kvalifikacija već poraženi od Gordog Albiona na Vembliju. Ipak, uspela je Ukrajina da se izdigne i do kraja utakmice u glavnom gradu Severne Makedonije dođe do velikog preokreta i slavi sa 3:2. To je bio drugi meč u samo par dana na kome su Ukrajinci postigli tri gola na strani. U prijateljskom duelu sa Nemačkom odigrali su 3:3, i pored svoh vođstva od 3:1. Njih tek u septembru čekaju odlučujuće bitke sa Englezia i Italijanima, a do tada moraju da sačuvaju dobre šanse i pobede Maltu.

Malta

Od Maltežana se ne očekuje mnogo, pogotovo kada ih je žreb smestio u grupu sa finalistima prethodnog EURA, Engleskom i Italijom, sjajnim Ukrajincima i odličnim Makedoncima. Startovali su poraom u Skolju, Severna Makedonija je pobedila sa 2:1, a onda su odigrali solidan meč sa Azurima na svom terenu i doživeli poraz od 2:0. Tek su ih Englezi dobili nešto ubedljivije, u petak je bilo 4:0 za Gordi Albion na Nacionalnom stadionu u Takali. Između dva kvalifikaciona poraza Malta je uspla da pobedi Luksemburg u prijateljskom meču i to na straniu, dok su prethodni trijumf imali još u septembru poršle godine i to protiv Izraela, takođe u prijateljskom meču.

Predlog

Pobeda Ukrajine neće doći u pitanje i pored činjenice da igraju na neutralnom terenu kao domaćini. Kvalitet je presudan, ali je jasno da je prioritet pobeda, ma kakva ona bila. Engleska i Italija su jaki rivali i neće biti lako Ukrajini da ode u Nemačku, opterećenje je i to pto su propustili Mundijal u Kataru. Naš predlog je igra na golove, i smatramo da ih neće biti baš mnogo. Za 0-3 gola kvota je 1.89 u kladionici CircusBet.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.