Ponedeljak, 19/06 - Fudbal, Čile, Primera B
19/06San Luis vs Unión San Felipe1X2tip: 1
1 / 10 Ulog
18/06/2023 01:43
Posle baš dosta vremena smo za vas analizirali jedan meč čileanske druge lige, a ovog puta je izbor pao na duel između San Luisa i San Felipea. Susret između ove dve ekipe je zakazan za 02:00h.
San Luis

Fudbaleri San Luisa igraju fantastično u ovogodišnjem izdanju čileanske druge lige, a to nam između ostalog najbolje pokazuje i tabela koja nam govori da se ova ekipa trenutno nalazi na prvom mestu uz dva boda manjka u odnosu na drugoplasiranu La Serenu.
Treba napomenuti da će na kraju prvenstva samo prvoplasirani tim na tabeli doći do plasmana u najkvalitetniji rang čileanskog fudbala, dok će drugoplasirana ekipa u baraž.
U prošlom kolu je San Luis slavio na gostovanju kod Konsepsiona, kada je bilo 0:2.

San Felipe

Svakako da smo dosta više očekivali od San Felipe u dosadašnjem toku prvenstva, pošto se u ovom trenutku ova ekipa nalazi tek na osmom mestu na tabeli, što je ruku na srce poslednja pozicija koja na kraju regularnog dela prvenstva donosi plasman u doigravanje.
Do sada je San Felipe odigrao petnaest mečeva i ostvario šest trijumfa, četiri remija i pet poraza.
U prošlom kolu je osmoplasirani tim na tabeli odigrao slab meč na strani kod ove sezone jako lošeg Puerto Monta, a taj duel je završen rezultatom 1:1.

Naš predlog

Mišljenja smo da domaćin nije slučajno na prvom mestu na tabeli i da će i na ovom susretu ekipa San Luisa nastavati sa sjajnim partijama u prvenstvu pa vam toplo preporučujemo da odigrate jedinicu za koju je kladionica Meridianbet pripremila kvotu 1.99.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.