Ponedeljak, 19/06 - Fudbal, Argentina, Primera B Nacional
19/06All Boys vs San Martín TucumánDupla šansatip: 1X
7 / 10 Ulog
18/06/2023 01:55
Do sada nam je drugi po kvalitetu rang argentinskog fudbala doneo baš dosta uzbuđenja, a za vas smo ovog puta analizirali duel između Ol Bojsa i San Martina. Susret između ove dve ekipe je zakazan za 00:10h.
Ol Bojs

Fudbaleri Ol Bojsa poslednjih nekoliko sezona ni izbliza ne pružaju dobre partije kao što je to slučaj bio pre nekoliko godina, a da stvari ni ovog puta nisu najbolje najbolje svedoči i tabela koja će nam reći da se nekadašnji prvoligaš nalazi trenutno na pretposlednjem mestu na tabeli, uz samo bod viška u odnosu na poslednjeplasiranu Flandriju.
Do sada je Ol Bojs odigrao devetnaest mečeva i ostvario samo četiri trijumfa, sedam remija i čak osam poraza.
U prošlom kolu je ova ekipa poražena na gostovanju kod Nueve Čikaga, a taj duel je završen rezultatom 2:0.

San Martin

San Martin za primarni cilj ima povratak u najkvalitetniji rang argentinskog fudbala, ali je jasno da to neće biti nimalo lak zadatak.
U ovom trenutku se nekadašnji prvoligaš nalazi na petom mestu na tabeli uz pet bodova manjka u odnosu na prvoplasirani Agropekurario, a poznato je da će na kraju regularnog dela prvenstva osam najbolje prvolaplasiranih ekipa na tabeli doći do plasmana u doigravanje.
U prošlom kolu je inače tim iz Tukumana odigrao jedan slab meč na svom terenu protiv Estudiantes Rio Kuatra, a taj duel je završen bez pobednika, ali i bez golova.

Naš predlog

Ol Bojs sigurno može i mora dosta bolje u nastavku prvenstva, a za početak, deluje da bi nekadašnji prvoligaš mogao da odoli na svom terenu protiv favorizovanog San Martina, pa je hrabra preporuka dupla šansa 1x uz kvotu 1.60 u Mozzartu.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.