Utorak, 20/06 - Fudbal, Međunarodni, EURO Championship - Qual.
20/06Farska Ostrva vs AlbanijaUkupno pogodaka - iznad/ispodtip: Manje 2.50
7 / 10 Ulog
18/06/2023 11:30
U različitom raspoloženju dočekuju ovaj meč ove dve selekcije. Domaćin posle poraza a gost nakon pobede. Meč na farskim Ostrvima igra se u utorak od 20.45.
Farska Ostrva

U Toršavnu nije lako igrati iz raznoraznih razloga. Međutim, selekcija Farskih Ostrva nije uspela da ostane neporažena protiv Češke pre tri dana i da tako ostavi kakve-takve šanse da se bori za makar drugo mesto. Ipak, malo ko je uopšte verovao u takvu mogućnost pošto se radi o jednoj od reprezentacija koja do sada nije uspela da se nametne kao kandidat za odlazak na neko veliko takmičnje. Uspevali su da uzmu poneki \'\'skalp\'\', da otkinu po bod nekom od favorita, ali je to uglavnom bilo sve. Ove kvalifikacije počeli su remijem u Moldaviji, što nije bio loš rezultat, ali je gostovanje Knedlički na Farskim Ostrvima pokazalo da su još jako daleko od nekog značajnijeg rezultata.

Albanija

Posle odlaska na EURO u Francuskoj apetiti navijača selekcije Albanije znatno su skočili. Ova selekcija odavno ne služi za popravljanje gol razlike i njihovi rezultat su sve bolji. Malo je nedostajalo da se plasiraju u baraž ua Mundijal u kataru, poklekli su tek u poslednjem kolu kada su izgubili od Poljeske u Elabasanu. Bio je to vatren meč posle koga su usledili i navijački nemiri. Nove kvalifikacije započeli su opet protiv Poljaka, ovog puta u gostima, a poraženi su, još jednom, minimalnim rezultatom. U drugoj utakmici su pobedili, rival im je u subotu bila Moldavija i pobedila je Albanija sa 2:0. Favoriti grupe su Poljksa i Češka, dok Albanija iz prikrajka čeka svoju šansu da prestigne makar jednu od ove dve reprezentacije.

Predlog

Gosti su blagi favoriti u ovom meču ali sigurno da neće lako doći do pobede. Nama je nekako sigurnije igrati na mali broj golova jer ne očekujemo goleadu u Toršavnu. Domaćina ide na ruku to što im je prvenstvo u punom jeku, ali to nije pomoglo protiv Češke. Albanija je nešto slabija od Knedlički i možda u toj činjenici leži šansa za Farane. Naš predlog je igra na mali broj pogodaka, a za 0-2 gola koeficijent u kladionici MaxBet iznosi 1.68.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.