Ponedeljak, 19/06 - Fudbal, Međunarodni, EURO Championship - Qual.
19/06Turska vs Vels1X2tip: 1
8 / 10 Ulog
19/06/2023 05:43
U ponedeljak nas očekuju novi mečevi kvalifikacija za Evropsko prvenstvo koje će biti odigrano naredne godine, a za vas smo ovog puta analizirali duel između Turske i Velsa. Susret između ove dve ekipe je zakazan za 20 časova i 45 minuta.
Turska

Selekcija Turske igra promenljivo na startu kvalifikacija za Evropsko prvenstvo, međutim, ono što je najbitnije je da se u ovom trenutku ova selekcija nalazi na prvom mestu na tabeli uz šest osvojenih bodova.
Do sada je ova ekipa odigrala tri meča i ostvarila dva trijumfa, uz jedan poraz i to na svom terenu od Hrvatske.
U prošlom kolu je Turska slavila na gostovanju kod Letonije i to nakon pogotka u petom minutu sudijske nadoknade, nakon što je samo minut ranije domaćin stigao do izjednačenja.

Vels

Velšani su na najbolji mogući način započeli ove kvalifikacije, pošto je ova selekcija remizirala na gostovanju kod favorizovane Hrvatske, i to nakon pogotka u trećem minutu sudijske nadoknade.
U drugom kolu je u Kardifu ova selekcija bila bolja od Letonije, minimalnim rezultatom.
Kada smo svi očekivali novi trijumf i potvrdu prvog mesta na tabeli, Velšani su šokirali naciju i na svom terenu doživeli poraz od Jermenije, a taj duel je završen rezultatom 2:4.

Naš predlog

Godinama unazad Vels ima dosta problema na strani i mišljenja smo da će to Turska umeti da iskoristi pa vam toplo preporučujemo da odigrate jedinicu uz kvotu 1.85 u Meridianu.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.