Ponedeljak, 19/06 - Fudbal, Argentina, Primera B Nacional
19/06Almirante Brown vs Almagro1X2tip: 1
8 / 10 Ulog
19/06/2023 05:50
Odavno argentinska druga liga nije bila zanimljivija, nego što je to slučaj ove sezone, a za vas smo ovog puta analizirali duel između Almirantea i Almagra. Susret između ove dve ekipe je zakazan za 20 časova.
Almirante

Kada se sve sabere i oduzme, utisak je da svi navijači Almirantea imaju dosta razloga za zadovoljstvo, s obzirom da se njihova omiljena ekipa u ovom trenutku nalazi na trećem mestu na tabeli uz četiri boda manjka u odnosu na prvoplasirani Agropekurario.
Na poslednjih pet mečeva Almirante je ostvario dva trijumfa, dva poraza i jedan remi.
U prošlom kolu je trećeplasirani tim na tabeli slavio na gostovanju kod Patronata, kada je bilo 0:1.

Almagro

Svakako da smo dosta više očekivali od Almagra, koji se u ovom trenutku nalazi tek na sedamnaestom mestu na tabeli, koje je ujedno i poslednje koje na kraju prvenstva garantuje opstanak u drugom po kvalitetu rangu argentinskog fudbala.
Do sada je ova simpatična ekipa sakupila 21 bod, a ono što nije dobro je što Almagro na pet poslednjih mečeva ne zna za poraz, pošto je u tom periodu ovaj tim tri puta remizirao uz dva poraza.
U prošlom kolu je sedamnaestoplasirani tim na tabeli poražen na svom terenu od Morona, kada je bilo 0:1.

Naš predlog

Almirante igra sjajno ove sezone i očekuje se da ova ekipa u narednih nekoliko kola napadne i poziciju broj jedan, dok Almagro ima baš dosta problema, pa vam toplo preporučujemo da odigrate jedinicu za koju je kladionica Mozzartbet pripremila koeficijent 2.10.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.