Utorak, 20/06 - Fudbal, Međunarodni, EURO Championship - Qual.
20/06Island vs PortugalijaUkupno pogodaka - iznad/ispodtip: Više 2.50
8 / 10 Ulog
20/06/2023 07:20
U utorak se nastavljaju mečevi kvalifikacija za prvenstvo Evrope koje će biti odigrano naredne godine, a za vas smo ovog puta analizirali duel između Islanda i Portugala. Početak susreta između ove dve selekcije je zakazan za 20 časova i 45 minuta.
Island

Selekcija Islanda igra promenljivo na startu kvalifikacija za prvenstvo Evrope, pošto se u ovom trenutku ova selekcija nalazi na pretposlednjem mestu na tabeli sa tri osvojena boda.
U prvom kolu su Islanđani poraženi na gostovanju kod Bosne i Hercegovine, da bi nakon toga ova selekcija demolirala Lihtenštajn u gostima u duelu koji je završen rezultatom 0:7.
Najzad, u prošlom kolu je petoplasirani tim na tabeli doživeo novi poraz i to na svom terenu od Slovačke kada je bilo 1:2.

Portugal

Portugal je bez ikakve sumnje prvi favorit u ovoj grupi, a nakon tri odigrana kola se Kristijano Ronaldo i drugari nalaze na prvom mestu na tabeli uz maksimalnih devet osvojenih bodova.
U prvom kolu je nekadašnji šampion Evrope slavio na svom terenu sa 4:0 protiv Lihtenštajna, usledio je novi ubedljiv trijumf, ovog puta na strani protiv Luksemburga kada je bilo čak 0:6.
U prošlom kolu je Portugal imao za sada najteži posao, ali je na domaćem terenu bez većih problema savladana selekcija Bosne i Heregovine kada je bilo 3:0.

Naš predlog

Portugal je svakako ovde veliki favorit, a nije isključeno ni da nam ovaj duel donese baš dosta pogodaka zbog čega vam preporučujemo da probate sa igrom 3+ za koju je kladionica Meridianbet pripremila koeficijent 1.62.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.