Utorak, 20/06 - Fudbal, Međunarodni, Međunarodne prijateljske utakmice
20/06Crna Gora vs ČeškaDa postigne pogodak - obe ekipetip: Da
7 / 10 Ulog
20/06/2023 07:32
Pored kvalifikacija za EURO koji će biti održan naredne godine, širom Evrope je na programu i pregršt veoma zanimljivih prijateljskih mečeva, a jedan od njih je svakako i duel između Crne Gore i Češke. Početak susreta između ove dve reprezentacije je zakazan za 18 časova.
Crna Gora

Crna Gora igra solidno na startu kvalifikacija, a trenutno se ova selekcija nalazi na trećem mestu na tabeli uz isti broj bodova kao i drugoplasirana Mađarska.
U prvom kolu je Crna Gora bila bolja na gostovanju od Bugara, u drugom kolu je ova selekcija doživela za sada jedini poraz od Srbije na svom terenu kada je bilo 2:0.
U trećem i za sada poslednjem kolu su Stevan Jovetić i drugari uspeli na svom terenu da odole favorizovanim Mađarima kada nije bilo golova.

Češka

Pre svega, utisak je da je Češka imala baš dosta sreće pri žrebu, pošto se ova selekcija u grupi nalazi sa Poljskom, Albanijom, Moldavijom i Farskim Ostrvima i za očekivati je da na kraju kvalifikacija Poljsku i Češku vidimo na prva dva mesta, što znači i igranje na završnom turniru.
U ovom trenutku se Patrik Šik i drugari nalaze na prvom mestu na tabeli uz čak četiri boda viška u odnosu na drugoplasiranu Poljsku, a do sada su Česi na tri odigrana susreta ostvarili dva trijumfa i jedan remi.
U prošlom kolu su savladana Farsa Ostrva na gostovanju sa 0:3.

Naš predlog

Veoma težak meč za prognoziranje, ali pošto se ipak radi o prijateljskom susretu za očekivati je da i jedni i drugi postignu makar po jedan gol za šta je Maxbet pripremio sjajnu kvotu 2.05.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.