Četvrtak, 22/06 - Fudbal, Brazil, Brazileiro Serija A
22/06Santos vs KorintijansDa postigne pogodak - obe ekipetip: Da
7 / 10 Ulog
21/06/2023 07:22
U noći između srede i četvrtka je na programu nekoliko zanimljivih mečeva iz brazilske Serije A, a za vas smo ovog puta analizirali duel između Santosa i Korintijansa. Susret između ove dve ekipe je zakazan za 01:00h.
Santos

Fudbaleri Santosa nisu na najbolji mogući način započeli ovogodišnje izdanje brazilske Serije A, a u ovom trenutku se nekadašnji šampion Brazila nalazi na trinaestom mestu na tabeli, uz bod manjka u odnosu na dvanaestoplasirani Bragantino, a upravo je dvanaesta pozicija poslednja koja na kraju šampionata donosi plasman u Kopa Sudamerikanu.
U prošlom kolu je Santos samo remizirao na gostovanju kod poslednjeplasirane Koritibe, a taj duel je završen bez pogodaka.

Korintijans

Ni Korintijansu ne cvetaju ruže na startu ovogodišnjeg izdanja brazilske Serije A, a trenutno se brazilski velikan nalazi na katastrofalnom šesnaestom mestu na tabeli uz samo bod viška u odnosu na ekipe koje se nalaze u zoni ispadanja.
Na deset odigranih mečeva ova ekipa je ostvarila dva trijumfa, tri remija i čak pet poraza.
Inače, u prošlom kolu je Korintijans odigrao novi loš meč, ovog puta na svom stadionu, pošto je samo remizirao sa Kujabom, a taj duel je završen rezultatom 1:1.

Naš predlog

I jedni i drugi će dati sve od sebe da poprave utisak sa starta šampionata, pa zato i treba očekivati golove na obe strane, zbog čega vam savetujemo da probate sa igrom GG uz kvotu 2.25.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.