Četvrtak, 22/06 - Fudbal, Island, 1 deild
22/06Thróttur Reykjavík vs Grótta1X2tip: 2
7 / 10 Ulog
21/06/2023 10:48
U 8. kolu islandske druge lige sastaju se dve ekipe iz sredine tabele U Rejkjaviku Trotur dočekuje Grotu u sredu u 21.15.
Trotur Rejkjavik

Domaći tim je tek na 8. poziciji u ovom trenutku, a na sedam odigranih utakmica ima dve pobede, remi i čak četiri poraza. Teško je očekivati da se Trotur uključi u borbu za direktan ulazak u elitu, s obzirom da će uspeti samo prvoplasiranom timu, ali svakako može do plej-ofa u kome će igrati timovi plasirani od drugog do petog mesta. Igraju dosta promenjivo od starta sezone, u prošlom kolu su ubedljivo poraženi kod Akranesa gde su primili čak šest golova, ali su i dali tri. Uglavnom je na njihovim mečevima dosta pogodaka, a na poslednja dva na svom terenu dali su po tri gola.

Grota

Tim iz gradića Seltjarnarnesa nalazi se na šestoj poziciji, odmah ispod crte koja deli timove koji će igrati u plej-ofu za ulazak u elitni rang islandskog fudbala. Grota ima deset bodova, samo jedan manje od Grindavika i Akranesa, a dva od Tor Akurejrija. Te tri ekipe biće bnjihova glavna meta u narednom periodu, pošto sumnjamo da mogu dostići Fjolnir na drugom, odnosno Aftureiding na liderskoj poziciji. Trenutno je Grota u dobroj formi, na prethodna tri meča osvojili su sedam bodova i mogli bi dobar niz da nastave i na ovom meču.

Predlog

Najsigurnije je igrati na golove, mada su gosti sigurno blagi favoriti u ovom duelu. I Grota i Trotur daju i primaju mnogo golova, pa su zato kvote dosta niske. Predlažemo da pokušate sa dvojkom za koju se u kladionici CircusBet dobija koeficijent koji iznosi 1.90.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.