Petak, 23/06 - Fudbal, Brazil, Brazileiro Serija A
23/06Bragantino vs Flamengo1X2tip: 2
7 / 10 Ulog
22/06/2023 07:54
Brazilska Serija A se i ove sezone igra po ubrzanom principu, a za vas smo ovog puta pripremili duel između Bragantina i Flamenga. Susret između ova dva tima je zakazan za 02:30h.
Bragantino

Fudbaleri Bragantina igraju promenljivo u ovogodišnjem izdanju brazilske Serije A, a primarni cilj će bez ikakve sumnje biti plasman u Kopa Sudamerikanu.
U ovom trenutku se Bragantino nalazi na dvanaestom mestu na tabeli, a zanimljivo je da je to i poslednje mesto koje na kraju šampionata donosi plasman u drugo po kvalitetu klupsko takmičenje u Južnoj Americi.
U prošlom kolu je ova ekipa odigrala dosta dobar meč na gostovanju kod favorizovanog Atletiko Mineira, a taj duel je završen rezultatom 1:1.

Flamengo

Flamengo je imao dosta problema na startu šampionata, međutim, kako vreme prolazi tako i aktuelni šampion Južne Amerike pruža sve bolje partije.
Naime, u ovom trenutku se tim sa Marakane nalazi na trećem mestu na tabeli uz pet bodova manjka u odnosu na prvoplasirani Botafogo, a na pet poslednjih mečeva u prvenstvu Flamengo ne zna za poraz, pošto je ovaj tim u tom periodu ostvario četiri trijumfa uz jedan remi.
U prošlom kolu je slavni brazilski klub slavio na svom terenu protiv Gremija kada je bilo 3:0.

Naš predlog

Bragantino igra po sistemu toplo-hladno, dok Flamengo polako ali sigurno hvata pobednički zalet i mišljenja smo da će to biti slučaj i posle ovog susreta, pa je topla preporuka dvojka, za koju je kladionica Meridianbet pripremila koeficijent 2.27.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.