Subota, 24/06 - Fudbal, Brazil, Brazileiro Serija B
24/06Atletiko GO vs Ponte PretaDupla šansatip: X2
7 / 10 Ulog
22/06/2023 08:09
Pored Brazilske Serije A, ovih dana su na programu mečevi i brazilske Serije B, a za vas smo ovog puta analizirali duel između Atletiko Gojasa i Ponte Prete. Susret između ova dva tima je zakazan za 00:00h.
Atletiko Gojas

Fudblaeri Atletika imaju dosta problema na startu sezone, pošto se u ovom trenutku nekadašnji prvoligaš nalazi na desetom mestu na tabeli uz čak sedam bodova manjka u odnosu na četvrtoplasiranu ekipu, a poznato je da je to četvrto mesto ujedno i poslednje koje na kraju šampionata donosi plasman u najkvalitetniji rang brazilskog fudbala.
Na pet poslednjih mečeva Atletiko Gojas je bez trijumfa, a u tom periodu je ova ekipa doživela tri poraza i dva remija.
Inače, u prošlom kolu je Atletiko remizirao na gostovanju kod Ituana, kada je bilo 1:1.

Ponte Preta

Svakako da Ponte Preti nije mesto u drugom po kvalitetu rangu brazilskog fudbala, međutim, sva je prilika da ćemo ovu simpatičnu ekipu i naredne sezone gledati u ovom rangu.
Naime, u ovom trenutku se nekadašnji prvoligaš nalazi na petnaestom mestu na tabeli uz samo dva boda manjka u odnosu na sedamnaestoplasirani Čapekoense, a poznato je da to sedamnaesto mesto na kraju prvenstva znači i selidbu u niži rang.
U prošlom kolu je Ponte Preta na svom terenu odolela Spor Resifeu koji igra sjajno na startu sezone, a taj duel je završen rezultatom 1:1.

Naš predlog

Atletiko Gojas nije na svom nivou ove sezone, dok Ponte Preta polako ali sigurno počinje da pokazuje znake živosti i mišljenja smo da nekadašnji prvoligaš neće doživeti poraz na ovom gostovanju, pa je hrabra preporuka dupla šansa x2 uz kvotu 1.95 u CircusBetu.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.