Subota, 24/06 - Fudbal, Argentina, Primera
24/06Urakan vs Njuels Old Bojs1X2tip: 1
6 / 10 Ulog
22/06/2023 08:17
Noć između petka i subote donosi mnogo zanimljivih mečeva širom Južne Amerike, a za vas smo ovog puta analizirali duel između Urakana i Njuelsa. Susret između ove dve ekipe je zakazan za ponoć.
Urakan

Fudbaleri Urakana igraju ispod svih očekivanja ove sezone, a trenutno je situacija takva da se ova ekipa nalazi na katastrofalnom 26. mestu na tabeli uz samo bod viška u odnosu na Arsenal Sarandi koji se nalazi na poslednjoj poziciji na tabeli, koja na kraju prvenstva znači i selidbu u niži rang.
Na pet poslednjih mečeva Urakan ne za trijumf, a u tom periodu je ova ekipa doživela čak tri poraza, uz dva remija.
U prošlom kolu je jedno od najneprijatnijih iznenađenja dosadašnjeg toka prvenstva izgubilo na gostovanju kod Himnazije, kada je bilo 2:1.

Njuels

Koliko god da Njuels igra sjajno na svom terenu gde je ova ekipa do sada doživela samo jedan poraz, sve to padne u vodu na strani, gde ovaj tim igra jako loše, pošto je na deset odigranih mečeva Njuels ostvario samo jedan trijumf, četiri remija, ali i pet poraza.
U ovom trenutku se ova ekipa nalazi na dvanaestom mestu na tabeli, a na poslednjih pet mečeva u prvenstvu ovaj tim ima samo jedan poraz, uz dva trijumfa i remija.
Inače, u prošlom kolu je Njuel odigrao ne baš najbolji meč protiv Santa Fea, koji je završen rezultatom 1:1.

Naš predlog

Urakan igra katastrofalno u poslednje vreme, ali smo ipak mišljenja da bi ova ekipa i te kako mogla da iskoristi činjenicu što Njuels igra katastrofalno na strani, pa vam hrabro preporučujemo da odigrate jedinicu za koju je kladionica Maxbet pripremila fantastičnu kvotu 2.75.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.