Nedelja, 25/06 - Fudbal, SAD, MLS
25/06Filadelfija Junion vs Inter Miami1X2tip: 1
7 / 10 Ulog
22/06/2023 18:38
Nema još puno do kraja regularnog toka MLS lige, a za vas smo ovog puta analizirali duel između Filadelfije i Inter Majamija. Početak susreta između ove dve ekipe je zakazan za 01:30h.
Filadelfija

Fudbaleri Filadelfije igraju standardno dobro u regularnom delu prvenstva, međutim, ovaj tim po nepisanom pravilu uvek ima dosta problema u plej-ofu, a svi navijači ove ekipe se nadaju da to neće biti slučaj i ovog puta.
U ovom trenutku se Filadelfija nalazi na četvrtom mestu na tabeli istočne konferencije uz dvanaest bodova manjka u odnosu na prvoplasirani Sinsinati, koji blista ove sezone.
Na poslednjih pet mečeva ova ekipa je ostvarila tri trijumfa, remi i poraz, a u prošlom kolu je Filadelfija remizirala na gostovanju kod Orlanda, kada je bilo 2:2.

Inter Majami

Poznato je da je nedavno u klub iz Majamija stigao Lionel Mesi, međutim, argentinski reprezentativac će svoj prvi meč za novi klub odigrati tek sredinom jula, a kako stvari stoje deluje da će to možda biti i prekasno za ambicije Intera.
Naime, u ovom trenutku se ova ekipa nalazi na poslednjem mestu na tabeli istočne konferencije uz čak osam bodova manjka u odnosu na timove koji se nalaze na mestu koje vodi u plej-of.
Na poslednjih pet mečeva klub iz Majamija je doživeo isto toliko poraza, a poslednji u nizu se desio na gostovanju kod Nju Inglanda, kada je bilo 3:1.

Naš predlog

Jedno je sigurno, od Majamija se bolje partije očekuju tek nakon debija Mesija, a kako se to neće desiti barem još dvadesetak dana, utisak je da je Filadelfija koja igra sjajno na svom terenu veliki favorit na ovom susretu i zato vam preporučujemo da odigrate jedinicu uz kvotu 1.40.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.