Nedelja, 25/06 - Fudbal, Norveška, Elitserija
25/06Rozenborg vs Sarpsborg1X2tip: 1
7 / 10 Ulog
22/06/2023 18:55
Norveška liga se polako ali sigurno zahuktava, a za vas smo ovog puta analizirali duel između Rozenborga i Sarpsborga. Meč između ove dve ekipe je zakazan za 17 časova.
Rozenborg

Mora se priznati da smo dosta više očekivali od Rozenborga na startu novog šampionata, pošto se u ovom trenutku ova ekipa nalazi na devetom mestu na tabeli uz čak osamnaest bodova manjka u odnosu na prvoplasirani Bode, pa slobodno već sada možemo konstatovati da je bitka za titulu izgubljena, iako nije ni bilo realno da Rozenborg koji poslednjih godina ima znatno manji budžet nego ranije, dođe u situaciju da razmišlja o naslovu prvaka.
Na poslednjih pet mečeva je ova ekipa ostvarila dva trijumfa, dva poraza i jedan remi i to u prošlom kolu na gostovanju kod Stabeka, kada je bilo 2:2.

Sarpsborg

Što se tiče Sarpsborga, primarni cilj će bez ikakve sumnje biti opstanak u društvu najboljih, a u ovom trenutku se ova simpatična ekipa nalazi na solidnom sedmom mestu na tabeli uz pet bodova manjka u odnosu na trećeplasirani Tromze, koji trenutno drži treću poziciju koja je ujedno i poslednja koja na kraju prvenstva donosi izlazak na evropsku scenu.
Na poslednjih pet mečeva je Sarpsborg ostvario tri trijumfa i dva poraza, bez remija.
U prošlom kolu je sedmoplasirani tim na tabeli odigrao loš meč na svom terenu protiv Vikinga u kom je gost slavio sa 1:3.

Naš predlog

Nakon nešto lošijeg početka prvenstva, za očekivati je da kako vreme odmiče Rozenborg polako ali sigurno podiže svoju formu, pa vam iz tog razloga hrabro preporučujemo da ovde odigrate jedinicu za koju je kladionica CircusBet pripremila fantastičnu kvotu 2.05.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.