Ponedeljak, 26/06 - Fudbal, Švedska, Division 1, Södra
26/06Trollhättan vs Tvååker1X2tip: 1
9 / 10 Ulog
25/06/2023 13:58
Evo utakmice treće lige Švedske, koju ćemo ispratiti dok čekamo nastavak elitnog takmičenja u ovoj skandinavskoj zemlji. Meč se igra u ponedeljak u 19 časova.
Trolhatan

Domaći tim je odlično započeo sezonu i posle 13 odigranih kola nalazi se na drugom mestu. Pobeda nad Tvakerom ponovo ih vodi na lidersku poziciju s obzirom da je trenutno vodeći Lunds na samo bod razlike. Trolhatan je u prošlom kolu doživeo neočekivan poraz na svom terenu od ekipe Tornsa sa 3:2 i sada mu je pobeda neophodna da bi se vratili na pobedonosni put, a istovremeno ponovo preuzeli čelo tabele. Zanimljivo je da je taj neuspeh u prethodnom kolu bio prvi poraz za ovaj tim u ovom šampionatu, a oni su do njega imali devet pobeda i samo tri remija.

Tvaker

Gosti su u donjem delu tabele, odigrali su 13 utakmica, osvojili 16 bodova i to je dovoljno samo za 9. mesto u ovom trenutku. Najveći problem za ovaj tim je efikasnost, pa su oni do sada dali samo 11 golova, pa sa takvim učinkom golgetera ni broj osvojenih bodova nije loš. Sada su u nešto boljoj formi nego što su bili na staru novog šampionata, u poslednja dva kola osvojili su četiri boda, a između pobede protiv Norbija u gostima i nerešenog rezultata sa Odevoldom, uspeli su da prođu dalje i u kupu. To im je dosta popravilo raspoloženje pred gostovanje Trolhatanu od koga su oba puta poraženi u prethodnoj sezoni.

Predlog

Trolhatan je dva puta slavio minimalnim rezultatom protiv Tvakera u prošloj sezoni, ali su i oni na kraju bili tek 4. i nisu se plasirali u drugu ligu. Tvaker je završio kao sedmi, a imali su deset bodova manje od Trolhatana. Očekujemo još jedan trijumf Trolhatana, možda ne ubedljiv, ali dovoljan za nova tri boda i povratak na prvo mesto na tabeli. Za jedinicu se u kladionici MaxBet dobija koeficijent 1.45.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.