Utorak, 27/06 - Fudbal, Brazil, Brazileiro Serija A
27/06Vasko da Gama vs Cuiabá1X2tip: 1
8 / 10 Ulog
26/06/2023 03:55
Brazilska Serija A se polako ali sigurno zahuktava, a za vas smo ovog puta analizirali duel između Vaska i Kujabe. Susret između ove dve ekipe je zakazan za 02:00h.
Vasko

Fudbaleri Vaska igraju jako loše na startu brazilskog šampionata, a sigurno da je najbolji pokazatelj za to i trenutno pretposlednje mesto na tabeli uz samo šest osvojenih bodova što je zaista premalo.
Do sada je brazilski velikan na jedanaest odigranih mečeva ostvario samo jedan trijumf, tri remija i čak sedam poraza.
Na poslednjih pet mečeva Vasko da Gama je doživela isto toliko poraza, a u prošlom kolu je ovaj tim poražen na svom terenu od Gojasa, kada je bilo 0:1.

Kujaba

Primarni cilj Kujabe će bez ikakve sumnje i ovog puta biti opstanak u društvu najboljih, a svakako da to neće biti nimalo lak zadatak.
Naime, u ovom trenutku se ova ekipa nalazi na šesnaestom mestu na tabeli koje je ujedno i poslednje koje na kraju šampionata donosi opstanak u Seriji A i naredne sezone.
Na pet poslednjih mečeva Kujaba je ostvarila dva trijumfa, isto toliko remija i jedan poraz i to baš u prošlom kolu kada je ova ekipa izgubila na svom terenu od lidera na tabeli Botafoga, rezultatom 0:1.

Naš predlog

Vasko prosto nema pravo na kiks na ovom duelu, iako Kujaba ove sezone igra fantastično u gostima, ali kao što smo već konstatovali, domaćin je pod moranjem i mišljenja smo zaista da će Vasko ovaj duel rešiti u svoju korist pa je topla preporuka jedinica uz kvotu 2.05 u CircusBetu.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.