Utorak, 27/06 - Fudbal, Argentina, Primera
27/06Belgrano vs Banfild1X2tip: 1
8 / 10 Ulog
26/06/2023 04:13
U ponedeljak je izuzetno slaba ponuda za klađenje, a za vas smo ovog puta analizirali duel između Belgrana i Banfilda. Susret između ove dve ekipe je zakazan za 01:00h.
Belgrano

Belgrano je prošle godine igrao sjajno i izborio plasman u najkvalitetniji rang argentinskog fudbala a svakako da će ovog puta primarni cilj biti opstasnak u društvu najboljih.
U ovom trenutku se ova ekipa nalazi na sjajnom desetom mestu na tabeli uz samo bod manjka u odnosu na tim koji se nalazi na devetoj poziciji, a poznato je da je to deveto mesto ujedno i poslednje koje na kraju prvenstva donosi plasman u Kopa Sudamerikanu.
U prošlom kolu je Belgrano poražen na gostovanju kod Defense, kada je bilo 2:0.

Banfild

Slobodno možemo početi analizu Banfilda sa konstatacijom da je ovaj tim najveće razočarenje ovogodišnjeg izdanja argentinske Lige Profesional.
Naime, u ovom trenutku se ova ekipa nalazi na pretposlednjem mestu na tabeli uz samo bod viška u odnosu na poslednjeplasirani Arsenal Sarandi, koji ruku na srce ima i meč viška.
Na poslednjih pet mečeva Banfild je ostvario samo jedan trijumf, uz čak četiri poraza.
Poslednji u nizu desio se u prošlom kolu na domaćem terenu protiv River Plejta, kada je bilo čak 1:4.

Naš predlog

Na poslednjih osam mečeva u svim takmičenjima Belgrano ne zna za poraz na svom terenu, a zanimljivo je da je u tom periodu ova ekipa primila samo jedan pogodak, pa je topla preporuka jedinica za koju je kladionica Mozzartbet pripremila koeficijent 2.40.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.