Utorak, 27/06 - Fudbal, Finska, Veikkausliiga
27/06Inter Turku vs Ilves1X2tip: 1
7 / 10 Ulog
26/06/2023 15:58
Oba tima iz finske elitne lige su u dobroj formi bila pre kratke pauze i dugi su već bez poraza. Meč u Turkuu igra se u utorak u 17.30.
Inter Turku

Ekipa Intera nije najbolje otvorila sezonu, ali je kasnije uspela da nadoknadi dosta toga i trenutno se nalazi na 6. mestu, poslednjem koje vodi u doigravanje za titulu i evropske kupove. U dobroj su situaciji jer imaju i dva meča manje od većine timova, a i od svog sadašnjeg rivala, sa kojim imaju isti broj bodova. Inter je stigao do 14 bodova iz 9 utakmica, dok Ilves isti skor ima iz 11. Šta tek reći od ekipi Honke, koja je ispred Intera za dva boda, ali sa čak četiri meča više odigrana. Pet kola tim iz Turkua nije poražen, a taj dobar niz malo je pokvario porazom u kupu od nižerazrednog SalPa, i to posle penala, u poslednjoj odigranoj zvaničnoj utakmici.

Ilves

Ni tim iz Tamperea nije dugo osetio gorčinu poraza, a za razliku od Intera oni su uspešni i u Kupu Finske, gde su dogurali do četvrtfinala. Prvi cilj za ekipu Ilvesa je da se plasira među šest najboljih timova u prvenstvu i igra u plej-ofu. Za sada su blizu ostvarenja tog cilja, nalaze se na sedmom mestu, jednom ispod crte, ali nisu sve ekipe odigrale isti broj utakmica, pa se još tabela ne može sagledavati na pravi način. Tek kada krenu evropske kvalifikacije, pa timovi koji ne igraju u Evropi uspeju da sustignu po broju utakmica one najbolje, moći ćemo da vidimo \'\'širu sliku\'\'. Ilves nije izgubio još od 13. maja, posle toga je vezao osam utakmica bez poraza, pet u ligi i tri u kupu.

Predlog

Ove dve ekipe već su odigrale svoj međusobni duel iz prvog dela šampionata, bilo je to polovinom aprila kada je Ilves u Tampereu slavio sa 2:1 protiv Intera. U ovom momentu Inter igra mnogo bolje nego tada, pa bi to moglo da presudi u revanšu. Zato je naš predlog jedinica, a za nju se u kladionici CircusBet dobija koeficijent koji iznosi 1.93.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.