Četvrtak, 29/06 - Fudbal, Brazil, Brazileiro Serija B
29/06Ceará vs AvaiDa postigne pogodak - obe ekipetip: Da
8 / 10 Ulog
27/06/2023 00:49
Brazilska Serija B se polako ali sigurno zahuktava, a i ove sezone će čak četiri ekipa doći do plasmana u najkvalitetniji rang brazilskog fudbala. Ovog puta smo za vas analizirali duel između Seare i Avaija, koji je zakazan za 00:00h.
Seara

Fudbaleri Seare imaju najviše moguće ciljeve ove sezone, a primarni je svakako povratak u najkvalitetniji rang brazilskog fudbala što bez ikakve sumnje neće biti nimalo lak zadatak.
U ovom trenutku se ova ekipa nalazi na sedmom mestu na tabeli uz pet bodova manjka u odnosu na Vitoriju, koja zauzima četvrtu poziciju koja je i poslednja koja na kraju prvenstva donosi plasman u Seriju A.
Na poslednjih pet mečeva nekadašnji prvoligaš je ostvario dva trijumfa, dva poraza i jedan remi i to u prošlom kolu na gostovanju kod Sampajo Koreje kada je bilo 1:1.

Avai

Avai je bez ikakve sumnje tim koji slovi za možda i najveće razočarenje u ovogodišnjem izdanju brazilske Serije B, pošto se u ovom trenutku ova simpatična ekipa nalazi na katastrofalnom osamnaestom mestu na tabeli koje nažalost na kraju sezone znači i selidbu u niži rang.
Do sada je nekadašnji prvoligaš odigrao trinaest mečeva u šampionatu i ostvario samo dva trijumfa, četiri remija i čak sedam poraza.
Na poslednjih pet mečeva Avai je bez trijumfa, a u tom periodu je ova ekipa dva puta remizirala, uz tri remija, a poslednji se desio u prošlom kolu protiv Londrine kada nije bilo pogodaka.

Naš predlog

Seara mora da ide na sva tri boda ukoliko želi da uhvati priključak, dok Avai nema šta da izgubi na ovom teškom gostovanju i za očekivati je da i jedna i druga ekipa postignu makar po jedan pogodak, pa vam preporučujemo da probate sa igrom GG za koju je kladionica Maxbet pripremila sjajnu kvotu 2.00.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.