Četvrtak, 29/06 - Fudbal, Kina, China League
29/06Beijing Guoan vs Shanghai SIPGDupla šansatip: 1X
7 / 10 Ulog
27/06/2023 01:00
Posle dosta vremena smo za vas analizirali jedan meč kineske lige, a ovog puta je izbor pao na duel između Pekinga i Šangaja. Početak susreta između ove dve ekipe je zakazan za 13:35h.
Peking

Fudbaleri Pekinga se nakon dvanaestog odigranog kola kineskog prvensta nalaze na sedmom mestu na tabeli uz osamnaest osvojenih bodova, što je za jedanaest bodova manje u odnosu na prvoplasirani Šangaj, koji između ostalog i dolazi u goste Pekingu u ovom kolu.
Inače, ova ekipa je na pet poslednjih mečeva doživela samo jedan poraz uz dva trijumfa, ali i dva remija.
Kada su u pitanju partije na domaćem terenu, Peking je do sada odigrao šest mečeva na svom stadionu i još uvek ne zna za poraz, a u tom periodu je sedmoplasirani tim na tabeli ostvario tri trijumfa i tri remija.

Šangaj

Šangaj je bez ikakve sumnje tim koji je do sada ubedljivo najviše pokazao od svih ekipa u kineskom šampionatu.
Naime, ovaj klub se trenutno nalazi na prvom mestu na tabeli uz četiri boda viška u odnosu na svog gradskog rivala Šangaj Šenhuu.
Do sada je lider na tabeli odigrao dvanaest mečeva u prvenstvu i ostvario devet trijumfa, dva remija i samo jedan poraz i to na svom terenu protiv trećeplasiranog Čengdua kada je bilo 0:1.
U prošlom kolu je Šangaj slavio na svom terenu protiv Nantonga a taj meč je završen rezultatom 2:1.

Naš predlog

Iako Šangaj igra sjajno ove sezone mišljenja smo da će Peking uspeti i na ovom meču da odbrani domaći teren pa vam savetujemo da probate sa duplom šansom 1x za koju je kladionica CircusBet pripremila kvotu 1.72.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.