Četvrtak, 29/06 - Fudbal, Egipat, Premier League
29/06Ismaily vs Aswan FCUkupno pogodaka - iznad/ispodtip: Više 2.50
6 / 10 Ulog
27/06/2023 01:15
Još vrlo malo je ostalo do kraja ovogodišnjeg izdanja egipatskog šampionata, a za vas smo ovog puta pripremili duel između Ismailija i Asvana. Susret između ove dve ekipe je zakazan za 18 časova.
Ismaili

Ismaili će imati dosta problema da sačuva prvoligaški status pošto se u ovom trenutku ova ekipa nalazi na trinaestom mestu na tabeli uz samo bod viška u odnosu na timove koji se nalaze u zoni ispadanja.
Na poslednjih pet mečeva je Ismaili ostvario dva trijumfa, dva poraza uz jedan remi, i utisak je da je ova ekipa možda mogla i više iz tih duela.
Inače, u prošlom kolu je trinaestoplasirani tim na tabeli odigrao jedan loš meč na svom terenu protiv El Gaiša, koji je ujedno i direktan konkurent Ismailiju u borbi za opstanak, a na tom meču su gosti slavili sa 0:1.

Asvan

Asvan se trenutno ne nalazi u ništa boljoj situaciji od svog protivnika na večerašnjem susretu, pošto je ova ekipa trenutno stacionirana na petnaestom mestu na tabeli i ima isti broj bodova kao i timovi koji će na kraju sezone ispasti iz najkvalitetnijeg ranga egipatskog fudbala.
Na poslednjih pet mečeva Asvan je ostvario samo jedan trijumf, uz čak tri poraza i jednog remija koji se desio u prošlom kolu kada je ova ekipa odigrala 1:1 na svom terenu protiv petoplasiranog Araba, što je svakako dobar rezultat.
Na gostovanjima je Asvan ostvario za sada četiri trijumfa, samo dva remija i čak osam poraza.

Naš predlog

I jedni i drugi će sasvim sigurno žarko želeti da dođu do sva tri boda na ovom susretu, pošto obema ekipama gori pod nogama, pa nam to sve potencijalno može doneti i veliki broj golova, zbog čega preporučujemo igru na 3+ koju kladionica Mozzartbet plaća sa fantastičnom kvotom 2.50.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.