Petak, 30/06 - Fudbal, Japan, J. Liga
30/06Cerezo Osaka vs Avispa Fukuoka1X2tip: 1
7 / 10 Ulog
28/06/2023 03:36
Negde smo na polovini ovogodišnjeg izdanja japanskog šampionata koje odavno nije bilo interesantnije, a za vas smo ovog puta analizirali duel između Osake i Fukuoke. Početak ovog meča je zakazan za 12 časova.
Osaka

Fudbaleri Osake igraju sjajno u poslednje vreme, a najbolji pokazatelj za to je što je ova ekipa na pet poslednjih mečeva upisala čak četiri trijumfa uz samo jedan poraz i to na gostovanju kod trećeplasirane Nagoje, kada je bilo 3:1.
U ovom trenutku se Serezo nalazi na odličnom četvrtom mestu na tabeli uz sedam bodova manjka u odnosu na prvoplasiranu Jokohamu, koja je i ovog puta glavni kandidat za osvajanje trofeja.
Inače, u prošlom kolu je Osaka slavila na gostovanju kod Sapora, a taj duel je završen rezultatom 1:4.

Fukuoka

Fukuoka je solidno startovala u ovogodišnjem izdanju najkvalitetnijeg ranga japanskog fudbala, međutim, utisak je da kako vreme prolazi tako i ova ekipa pruža sve slabije partije.
Naime, na pet poslednjih mečeva ova ekipa ne zna za trijumf, a u tom periodu je Fukuoka doživela čak četiri poraza uz jedan remi i to na svom terenu protiv petoplasirane Urave.
U ovom trenutku se Fukuoka nalazi na dvanaestom mestu na tabeli i ukoliko ovako nastavi, predstoji joj borba za opstanak.
U prošlom kolu je ovaj tim poražen na svom terenu protiv Kobea, kada je bilo 0:3.

Naš predlog

Mišljenja smo da će domaćin koji igra na visokom nivou u poslednje vreme iskoristiti očajne partije Fukuoke u poslednjih mesec dana i upisati novi trijumf, pa vam preporučujemo da odigrate jedinicu za koju je kladionica Mozzartbet pripremila koeficijent 2.10.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.