Subota, 01/07 - Fudbal, Argentina, Primera
01/07Platense vs Lanus1X2tip: 1
7 / 10 Ulog
28/06/2023 03:44
Argentinska Liga Profesional se bliži svom kraju, a za vas smo ovog puta analizirali duel između Platensea i Lanusa. Susret između ove dve ekipe je zakazan za ponoć.
Platense

Primarni cilj Platensea je bez ikakve sumnje opstanak u društvu najboljih, i kako sada stvari stoje utisak je da ćemo ovu simpatičnu ekipu i naredne sezone gledati u Ligi Profesional.
Naime, u ovom trenutku se dojučerašnji drugoligaš nalazi na dvanaestom mestu na tabeli uz čak dvanaest bodova viška u odnosu na Arsenal Sarandi, koji trenutno zauzima poslednju poziciju.
U prošlom kolu je Platense odigrao jedan sjajan meč na gostovanju kod upravo Arsenal Sarandija, a taj duel je završen rezultatom 0:2.

Lanus

Generalno, Lanus igra sjajno ove sezone i sigurno je da će fudbaleri ove ekipe dati sve od sebe da se na kraju domognu plasmana u Kopa Libertadores.
Trenutno se ova ekipa nalazi na četvrtom mestu na tabeli uz samo bod manjka u odnosu na trećeplasirani San Lorenco, a upravo to treće mesto je i poslednje koje na kraju prvenstva donosi plasman u najkvalitetnije klupsko takmičenje Južne Amerike, ruku na srce kroz kvalifikacije.
Inače, u prošlom kolu je Lanus odigrao još jedan fenomenalan meč na svom terenu i savladao drugoplasirani Taljeres sa 2:1.

Naš predlog

Platense u poslednje vreme igra zaista fenomenalno na svom stadionu gde je ova ekipa vezala tri trijumfa, a na sve to treba napomenuti i da Lanus ima baš dosta problema na strani ove sezone, pa je tako ova ekipa poslednji trijumf u gostima ostvarila još sredinom februara.
Sve to je po našem mišljenju dovoljan razlog da ovde hrabro probate sa jedinicom koju kladionica CircusBet plaća sa kvotom 3.10.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.