Petak, 30/06 - Fudbal, Republika Irska, First Division
30/06Waterford United vs Finn HarpsUkupno pogodaka - iznad/ispodtip: Više 3.50
8 / 10 Ulog
28/06/2023 13:26
Poraz u prošlom kolu je ugasio svaku nadu ekipi Voterforda da mogu biti prvi na kraju. Sada dočekuju Fin Harps u petak u 20.45.
Voterford

Domaći tim je drugi na tabeli, ali sa već 13 bodova zaostatka za vodećim Galvejom. Odigrano je tek 20 kola, ali sumnjamo da Voterford može u preostalom delu sezone da sustigne lidera i izbori se za direktan ulazak u elitu. Razlike među timovima u drugoj ligi Republike Irske su velike, pa Votefordu nije ugrođen plasman u doigravanje, pa verovato ni drugo mesto jer imaju deset bodova više od trećeplasiranog Kob Ramblesa. Upravo su od ovog tima poraženi u prethondom kolu, pa su dodatno zaostali za liderom, a Kob je ostavio šansu da može do druge pozicije. To i nije toliko važno pošto u plej-of idu timovi od 2. do 5. mesta, a sigurno je da će Votrerford završiti na nekom od ta četiri mesta. Recimo još da se radi o vrlo efikasnom timu koji  je u 20 utakmica već dao 54 gola.

Fin Harps

Gosti su tim iz donjeg dela tabele, nalaze se na osmom mestu, ali sa solidnom prednošću ispred poslednjeplasiranog tima. \'\'Fenjeraš\'\' je trenutno ekipa Keri, koja je u dosadašnjem delu prvenstva osvojila samo 6 bodova, što je 15 manje od Fin Harpsa. Između ova dva tima smestio se i LOngford sa 18 bodova, tri manje od Fin Harpsa. I ovaj tim je, poput Voterforda, igrao u eliti, ali su prošle sezone direktno ispali zauzevši poslednje mesto. Očigledno se nisu snašli u nižem rangu i već sada je jasno da neće uspeti da se plasirani ni u plej-of. U prethodnom kolu su minimalnim rezultatom poraženi na svom terenu od Veksforda.

Predlog

U dve do sada odigrena utakmice ove sezone između ovih timova palo je mnogo golova. U prvom meču Voterford je na svom terenu slavio sa čak 7:1, dok je bio bolji i u gostima kod Fin Harpsa i pobeidio sa 4:0. Za samo 180 minuta igre Voterford je dao Fin Harpsi čak 11 golova, što nam govori da gosti nisu ni blizu tima koji je igrao u leiti prošle sezone. I sada verujemo u golove, za 4+ koeficijent u kladionici MaxBet iznosi 1.88.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.