Subota, 01/07 - Fudbal, Finska, Veikkausliiga
01/07Ilves vs SJKUkupno pogodaka - iznad/ispodtip: Manje 2.50
9 / 10 Ulog
28/06/2023 18:56
Oba tima poražena su u prethodnom kolu, pa sada traže iskupljenje. Meč u Tampereu igra se u subotu u 16 časova.
Ilves

Domaćin je u utorak gostovao u Turkuu i izgubio od domaćeg Intera sa 2:1. Taj poraz stigao je posle niza od osam utakmica bez neuspeha, računajući i prvenstvo i Kup Finske. Ilves je sada na 8. mestu, njihov cilj je plasman među prvih pest posle 22 kola i igranje u plej-ofu, ali je još teško pretpostaviti hoće li uspeti u tome jer je tabele nekompletna, utoliko što su svi timovi odigrali različit broj mečeva. Tek kada se krene sa kvalifikacijama za Evropu oni timovi koji ne igraju kupove moći će da se izjednače po broju odigranih utakmica u ligi sa onim najboljima. Ilves je ove sezone poražen samo jednom kao domaćin, izgubio je od ekipe Oulu još početkom maja, a što se kupa tiče tu su se plasirali već u četvrtfinale.

SJK

Hladan tuš za tim iz Seinajokija usledio je u meču sa Ouluom. Na svom terenu SJK je poražen sa čak 4:1. Poraz, sam po sebi, nije neko svetsko čudo, razlike među timovima nisu velike u Finskoj, ali da SJk primi četiri gola na jednom meču, a pored toga bude još i domaćin, e to stvarno niko nije očekivao. Jedino što je bilo dobro za njih u tom kolu su poraz KuPS.a, takođe na domaćem terenu, i remi Helsinkija sa Hakom na strani. Tako su i dalje ove tri ekipe u vrhu, ali im sve ozbiljnije preti i Oulu. SJK mora da se podigne što pre, da održi korak sa HJK-om i KuPS-om, pa je za njih ovo gostovaje u Tampereu izuzetno važno. Do meča sa ekipom Oulu nisu imali poraz, osam puta su pobedili i tri puta remizirali, pa ne bi bilo dobro da vežu dva neuspeha.

Predlog

U prvom delu sezone SJK je u Seinajokiju pobedio Ilves sa 1:0, a to je već rezultat koji \'\'liči\'\' na utakmice ovog tima. Pre utorka SJK je primio ukupno 3, i slovima tri, gola na 11 meeva u prvenstvu, a onda mu je Oulu dao četiri na jednoj utakmici. Smatramo da je to bio samo loš dan odbrane ovog tima i da će se sve sada vratiti na staro. U Tampereu neće biti mnogo pogodaka, a za 0-2 gola koeficijent u kladionici Meridianbet iznosi 1.62.

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.