Nedelja, 02/07 - Fudbal, Brazil, Brazileiro Serija A
02/07Flamengo vs Fortaleza1X2tip: 1
8 / 10 Ulog
29/06/2023 01:00
Brazilska Serija A se po starom dobrom običaju igra tokom vrelih letnjih dana, a za vas smo ovog puta analizirali duel između Flamenga i Fortaleze. Susret između ove dve ekipe je zakazan za 23:30h.
Flamengo

Fudbaleri Flamenga igraju promenljivo u ovogodišnjem izdanju brazilske Serije A, a u ovom trenutku se tim sa Marakane nalazi na trećem mestu na tabeli uz čak osam bodova manjka u odnosu na Botafogo, koji se mimo svih očekivanja nalazi na liderskoj poziciji.
U prošlom kolu je ova ekipa slavila u velikom derbiju brazilskog fudbala na gostovanju kod Santosa, a taj meč je završen rezultatom 2:3.
Prošlo gostovanje za Flamengo se nije dobro završilo, pošto je ova ekipa doživela pravu katastrofu kod Bragantina kada je bilo 4:0.

Fortaleza

Utisak je da Fortaleza iz godine u godinu pruža sve bolje partije, a ono što je svakako najvažnije, je da se opstanak duže vreme ne dovodi u pitanje, a to će kako sada stvari stoje biti slučaj i ove sezone.
Naime, ova simpatična ekipa se u ovom trenutku nalazi na osmom mestu na tabeli uz samo dva boda manjka u odnosu na trećeplasirani Flamengo, kod koga između ostalog i idu u goste u ovom kolu.
U prošlom je Fortaleza odigrala još jedan sjajan meč i slavila na svom terenu protiv nimalo naivnog Atletiko Mineira, a taj duel je završen rezultatom 2:1.

Naš predlog

Iako je bilo nekoliko neočekivanih rezultata u mečevima na kojima je Flamengo bio domaćin, mišljenja smo da bi bilo zaista previše kada bi se aktuelni šampion Južne Amerike ponovo okliznuo na svom terenu, pa vam preporučujemo da odigrate jedinicu za koju je kladionica Meridianbet pripremila koeficijent 1.70.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.