Nedelja, 02/07 - Fudbal, SAD, MLS
02/07Toronto vs Real Solt LejkDa postigne pogodak - obe ekipetip: Da
8 / 10 Ulog
29/06/2023 01:20
Još vrlo malo je ostalo do kraja regularnog dela MLS lige, a za vas smo ovog puta analizirali meč između Toronta i Solt Lejka. Meč između ove dve ekipe je zakazan za 01:30h.
Toronto

S obzirom na to sa kakvom ekipom raspolaže, treba biti realan pa reći da smo od Toronta očekivali daleko više u ovogodišnjem izdanju MLS lige.
Naime, u ovom trenutku se nekadašnji šampion Amerike nalazi na pretposlednjem mestu na tabeli istočne konferencije sa samo devetnaest osvojenih bodova, što je zaista premalo, i vrlo lako se može desiti da na kraju kanadsku ekipu ne vidimo u plej-ofu, što bi bio ogroman neuspeh, s obzirom da Toronto na papiru ima najskuplju ekipu u ligi.
U prošlom kolu su Insinje i drugari poraženi na gostovanju kod Nju Inglanda, a taj duel je završen rezultatom 2:1.

Solt Lejk

I Solt Lejk je dosta loše startovao u šampionatu, međutim, kako je vreme prolazilo tako je ova ekipa pružala sve bolje partije, pa se trenutno nalazi na šestom mestu na tabeli zapadne konferencije, i deluje da se plasman u plej-of ne sme dovesti u pitanje.
Posebno dobro ovaj tim igra u poslednje vreme, pošto Solt Lejk na pet poslednjih ne zna za poraz, a u tom periodu je ovaj tim ostvario tri trijumfa i dva remija.
U prošlom kolu je šestoplasirani tim zapadne konferencije remizirao na svom terenu protiv Minesote kada je bilo 2:2.

Naš predlog

Za očekivati je da Toronto proigra, jer je nelogično da tim koji ima toliko dobrih fudbalera pruža ovako loše partije u poslednje vreme.
Sa druge strane, Solt Lejk igra sve bolje kako vreme odmiče i za očekivati je da i jedna i druga ekipa na ovom susretu postignu makar po jedan pogodak, za šta je kladionica Maxbet prirpemila koeficijent 1.63.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.