Ponedeljak, 03/07 - Fudbal, Norveška, Elitserija
03/07Alesund vs RozenborgUkupno pogodaka - iznad/ispodtip: Više 2.50
8 / 10 Ulog
29/06/2023 20:34
Obe ekipe su u lošoj formi, pa je ovo prilika da prekinu loš niz rezultata. Utakmica norveške lige igra se u nedelju od 17 časova.
Olesund

Domaćin, ako ništa drugo, igra vrlo zanimljive utakmice sa mnogo golova, ali ih uglavnom gubi. Tako je bilo u poslednja tri kola kada su izgubili od Sarpsborga, Brana i Tromzea, a na ta tri meča primili su svaki put po tri gola. Ništa bolje njihova mreža nije prošla ni u kup utakmici protiv Brana, ona je zavšena pobedom tima iz Bergena sa 4:3, mada tek posle produžetaka. Pošto su ispali iz kupa ostaje im samo prvenstvo, a tu su stvari, blago rečeno, jako loše. Olesund je poslednji na tabeli, sakupio je samo četiri boda iz 11 utakmica, a uz jednu pobedu i jedan remi, imaju čak 9 poraza.

Rozenborg

Nekada najbolji norveški tim odavno ne predstavlja pretnju za Bode i Molde, a i za još neke ekipe koje se povremeno nađu u vrhu. U ovoj sezoni Ruže igraju jako promenjivo i posle 12 utakmica imaju svega 13 bodova, što je dovoljno samo za 11. mesto. Od borbe za vrh nema ništa, a najverovatnije ni za izlazak u Evropu naredne sezone. U prošlom kolu Rozenborg je ubedljivo poražen u svom Trondhajmu od Sarpsborga sa 3:0, čime su pokvarili dva dobra rezultata u nizu, pobedu na Ham-Kamom i remi sa Stabekom. Da sve bude gore ispali su i iz kupa, i to od nižerazrednog tima, a na strani ove sezone još nemaju pobedu. Sve u svemu, jako teška sezona za Rozenborg.

Predlog

Gosti su, čak i kad su ovako loši, favoriti na ovom gostovanju. Međutim, previše puta je Rozenborg \'\'izdao\'\' da bismo mu verovali. Zato je naš predlog igra na golove, a njih barem ima u mečevima kada igraju ova dva tima. Za 3+ koeficijent u kladionici Mozzartbet iznosi 1.80.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.