Nedelja, 02/07 - Fudbal, Brazil, Brazileiro Serija A
02/07Atletiko PR vs PalmeirasDa postigne pogodak - obe ekipetip: Da
7 / 10 Ulog
01/07/2023 16:30
Brazilska Serija A se i ove godine igra po ubrzanom principu, a za vas smo ovog puta analizirali duel između Atletiko Paranensea i Palmeirasa. Susret između ove dve ekipe je zakazan za 21h.
Atletiko Paranense

Godinama unazad Atletiko ima zapaženu ulogu u brazilskom šampionatu a i ovog puta će primarni cilj biti plasman u Kopa Libertadores, iako je utisak da bi navijači ovog kluba bili zadoovljni i sa Sudamerikanom.
U ovom trenutku se Paranense nalazi na devetom mestu na tabeli uz devetnaest osvojenih bodova, a ono što je karakteristično ove sezone su izuzetno promenljive partije.
Na pet poslednjih mečeva ova ekipa je ostvarila dva trijumfa, dva poraza i jedan remi, a u prošlom kolu je savladan Korintijans sa 1:0.

Palmeiras

Poznato je da je Palmeiras aktuelni šampion Brazila, a ne treba zaboraviti da su Zeleni pre toga dva puta zaredom bili prvaci Južne Amerike.
I ovog puta izabranici Abela Fereire imaju najviše moguće ciljeve, pa ako na taj način posmatramo stvari slobodno možemo reći da smo dosta više očekivali od Palmeirasa.
Naime. u ovom trenutku se aktuelni šampion Brazila nalazi tek na četvrtom mestu na tabeli uz čak osam bodova manjka u odnosu na Botafogo.
U prošlom kolu je Palmeiras poražen na svom terenu upravo od Botafoga, kada je bilo 0:1.

Naš predlog

Paranense po pravilu igra dobro na svom terenu, međutim Palmeiras mora da ide na sva tri boda, pa neće biti nikakvo iznenađenje ako ovde vidimo golove na obe strane, zbog čega vam savetujemo da probate sa igrom GG koju kladionica Maxbet plaća sa kvotom 1.80.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.