Ponedeljak, 03/07 - Fudbal, Kina, Chinese Super League
03/07Shandong Luneng vs Shanghai SIPGUkupno pogodaka - iznad/ispodtip: Više 2.50
7 / 10 Ulog
03/07/2023 01:56
Kinesko fudbalsko prvenstvo se polako ali sigurno zahuktava, a za vas smo ovog puta pripremili duel između Šandonga i Šangaja. Susret između ove dve ekipe je zakazan za 13:35h.
Šandong

Fudbaleri Šandonga igraju zadovoljavajuće u dosadašnjem toku prvenstva, pošto se u ovom trenutku ova ekipa nalazi na petom mestu na tabeli, a deluje da bi taj učinak bio još i bolji da Šandong nije katastrofalno startovao u prvenstvu.
Naime, na poslednjih pet mečeva ova ekipa ne zna za poraz, a u tom periodu je petoplasirani tim na tabeli ostvario četiri trijumfa uz samo jedan remi.
U prošlom kolu je Šandong slavio na svom terenu protiv Čanguna, kada je bilo 4:1.

Šangaj

Šangaj je bez ikakve sumnje najkvalitetnija ekipa u kineskom prvenstvu, a najbolja potvrda te činjenice je i tabela koja nam pokazuje da se ovaj klub trenutno nalazi na prvom mestu na tabeli uz četiri boda viška u odnosu na Šangaj Šenhuu.
Na poslednjih pet mečeva lider na tabeli je ostvario četiri trijumfa uz samo jedan poraz i to na svom stadionu od trećeplasiranog Čengdua, kada je bilo 0:1.
Inače, u prošlom kolu je Šangaj odigrao dobar meč u velikom derbiju protiv Pekinga i na gostovanju slavio sa 1:2.

Naš predlog

I jedni i drugi nemaju šta da izgube na ovom duelu, pa je utisak da nas očekuje meč sa dosta pogodaka, zbog čega vam preporučujemo da probate sa igrom 3+ koju kladionica Meridianbet plaća sa kvotom 1.90.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.